Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Zahvaljujući telefoto specifikaciji, krupne planove u prirodnoj veličini moguće je snimati sa veće razdaljine, bez rizika od uznemiravanja subjekta. Idealno rešenje za divlje životinje.

Prednosti

  • Canon makro objektiv L serije, visokih performansi
  • Telefoto žižna daljina
  • Reprodukcija slike u prirodnoj veličini (1:1)
  • 3 UD elementa objektiva
  • Limiter rastojanja sa 2 položaja
  • Prstenasti USM AF motor
  • Isporučuje se sa prstenom za stativ

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Telefoto makro objektiv


EF 180 mm f/3,5L Macro USM je telefoto makro objektiv koji pruža maksimalno uvećanje 1x. Krupne planove u prirodnoj veličini moguće je snimati sa veće razdaljine, uz manji rizik od uznemiravanja subjekta (idealno za insekte i druge divlje životinje). Sistem za fokusiranje sa unutrašnjim pomeranjem maksimalno smanjuje variranje aberacija koje stvara promena razdaljine za fokusiranje. To omogućava da objektiv daje izuzetno oštre slike od 1x do beskonačnosti.

Kvalitet L serije


Ispunjava najviše standarde kompanije Canon na polju inženjeringa i optičke superiornosti. Serija L obuhvata vrhunske profesionalne objektive kompanije Canon i kombinuje izvanredan kvalitet slike i vrhunske performanse sa otpornošću na vremenske uslove koja sprečava prodiranje prašine i vlage.

Prstenasti USM mehanizam za automatsko fokusiranje sa ručnim kontrolama


Prstenasti USM sistem kompanije Canon za automatsko fokusiranje koristi vibracije ultrazvučne frekvencije za brz, precizan i izuzetno tih rad. Potpuno ručna kontrola fokusiranja pomoću velikog prstena koji se ne okreće tokom automatskog fokusiranja fotografima omogućava trenutan pristup finom podešavanju.

Super Spectra premaz


Super Spectra premaz obezbeđuje precizan balans boja i visok kontrast, a uklanja i efekte pojave duhova i odbleska tako što apsorbuje višak svetlosti koja bi mogla da se odbije od unutrašnjih elemenata u objektivu i senzora slike.

Dodatna oprema


Objektiv se isporučuje sa zonericom i mekanom futrolom.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.