Canon EF 200mm f/2L IS USM

EF 200mm f/2L IS USM

Objektiv EF 200mm f/2L IS USM je telefoto objektiv srednjeg dometa vrhunskih performansi za profesionalce. Veliki otvor blende f/2 obezbeđuje optimalne rezultate u zatvorenim prostorima i u situacijama sa slabim osvetljenjem.

Prednosti

  • Konstrukcija koja pripada seriji L
  • Veliki otvor blende f/2
  • Stabilizacija slike do 5 f-koraka sa detekcijom stativa
  • Super Spectra premaz objektiva
  • Asferični i UD elementi objektiva
  • Prstenasti USM mehanizam za automatsko fokusiranje sa ručnim kontrolama

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon EF 200mm f/2L IS USM

Konstrukcija koja pripada seriji L


Objektiv EF 200mm f/2L IS USM sadrži najviši standard precizne optike kompanije Canon. Serija L predstavlja vodeće objektive kompanije Canon. Ona kombinuje izvanredan kvalitet slike i izuzetnu funkcionalnost. Hermetička zaštita od prodiranja vlage i prašine pruža naprednu zaštitu od spoljašnjih uticaja, čak i u lošim vremenskim uslovima.

Veliki otvor blende f/2,0


Najveći otvor blende od f/2,0 pruža izvanrednu brzinu prilikom fotografisanja u uslovima lošeg osvetljenja, bez potrebe za korišćenjem blica. Veliki otvor blende takođe pruža precizno kontrolisanje dubine polja za divne portrete.

Stabilizacija slike do 5 f-koraka


Tehnologija stabilizacije slike kompanije Canon koja kompenzuje 5 f-koraka dozvoljava korišćenje i do 5 puta sporije brzine zatvarača, bez primetnog povećanja zamućenja na slici. Sistem za automatsko otkrivanje pomeranja automatski isključuje stabilizator slike u horizontalnom ili u vertikalnom pravcu pri praćenju objekata koji se kreću. Detekcija stativa automatski poboljšava stabilizaciju slike kada se fotografiše sa stativa.

Super Spectra premaz


Super Spectra premaz obezbeđuje precizan balans boja i oštre slike visokog kontrasta, a uklanja i efekte pojave duhova i odbleska tako što apsorbuje svetlost koja bi mogla da se odbije od unutrašnjih elemenata u objektivu i digitalnih EOS senzora.

Fluoritni i UD elementi


Da bi postigao optimalne vizuelne performanse, objektiv sadrži fluoritne i UD (ultraniska disperzija) elemente za smanjivanje hromatskih aberacija. Rezultat je oštra, visoko kontrastna i izvanredna slika u svim delovima kadra.

Kružni otvor blende


Kružni otvor blende obezbeđuje glatko, postojano zamućenje pozadine - savršeno za izolovanje subjekata ili za pravljenje sjajnih portreta.

Prstenasti USM mehanizam za automatsko fokusiranje sa ručnim kontrolama


Prstenasti USM mehanizam za automatsko fokusiranje koristi vibracije ultrasonične frekvencije za brz, precizan i izuzetno tih rad, sa odličnom kontrolom položaja. Potpuno ručna kontrola fokusiranja pomoću velikog prstena koji se ne okreće tokom automatskog fokusiranja, fotografima omogućava trenutan pristup finom podešavanju. Objektiv takođe sadrži funkciju unapred podešenog fokusa, koja se već nalazi na objektivu EF 300mm f/2,8L IS USM, i koja dozvoljava biranje i memorisanje specifičnog položaja fokusa da bi se trenutno aktivirao kad je to potrebno.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 200mm f/2L IS USM, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.