Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200 mm f/2,8 L USM je telefoto zum objektiv profesionalnog kvaliteta sa velikim otvorom blende popularan kod fotografa divljih životinja i sportskih događaja, kao i kod onih koji snimaju venčanja i portrete.

Prednosti

  • Telefoto zum objektiv visokih performansi iz serije L
  • Konstantan maksimalni otvor blende f/2,8
  • Četiri UD elementa objektiva
  • Minimalna razdaljina za fokusiranje 1,5 m
  • Otporan na vodu i prašinu
  • Otvor blende sa osam krilaca
  • Prstenasti USM AF motor

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Zum objektiv koji je podjednako dobar kao objektiv sa fiksnom žižnom daljinom


Jedan od najboljih telefoto zum objektiva iz serije EF koji je optički uporediv sa objektivom sa fiksnom žižnom daljinom. Četiri staklena elementa sa ultraniskom disperzijom (UD) za popravljanje hromatskih aberacija i više grupa za zumiranje koje omogućavaju unutrašnje fokusiranje, što za rezultat ima visok kvalitet slike u čitavom opsegu zuma. Kompatibilan sa ekstenderima EF 1,4x i 2x.

Veliki i konstantan maksimalni otvor blende


Snimanje pri slabom osvetljenju moguće je zahvaljujući velikom maksimalnom otvoru blende od f/2,8 koji ostaje konstantan u čitavom opsegu zuma. Takav otvor blende takođe pruža kontrolu nad dubinom polja.

Kvalitet L serije


Serija L obuhvata vrhunske profesionalne objektive kompanije Canon i predstavlja najbolju precizno dizajniranu EF optiku. Objektivi iz serije L kombinuju superiorne performanse i vrhunski način rukovanja, uz otpornost na prašinu i vlagu.

Ultrazvučno fokusiranje


Prstenasti ultrazvučni motor omogućava izuzetno brzo i skoro nečujno funkcionisanje automatskog fokusa. Odličan obrtni moment obezbeđuje precizno postizanje tačke fokusa, bez prekomernog naglašavanja. Pored toga, dostupna je potpuno ručna kontrola fokusiranja, što omogućava podešavanje fokusa bez napuštanja AF režima.

Super Spectra premaz


Super Spectra premazi daju precizan balans boja i poboljšavaju kontrast. Takođe sprečavaju odblesak i pojavu duhova - uobičajen problem koji se javlja usled odbijanja svetla od senzor fotoaparata.

Dodatna oprema


Isporučuje se sa zonericom i mekanom futrolom.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 70-200mm f/2.8L USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.