Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Napredna tehnologija stabilizatora slike (Image Stabilizer - IS) sa tri koraka čini EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM idealnim telefoto zum objektivom za snimanje pri slabom osvetljenju i pri malim brzinama zatvarača, bez pojave efekta podrhtavanja fotoaparata.

Prednosti

  • Snažno uvećanje, uz pristupačnu cenu
  • Stabilizator slike sa tri koraka
  • UD element i Super Spectra premazi
  • Kružni otvor blende daje prijatno zamućenje pozadine
  • Brzo i tiho automatsko fokusiranje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Pristupačno snažno uvećanje


Moćan, ali sa razumnom cenom, objektiv EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM odgovaraće fotografima koji snimaju prirodu ili sportska dešavanja i žele da dobiju oštrije slike prilikom snimanja iz ruke. Kada se postavi na EOS fotoaparat sa senzorom veličine APS-C, ovaj objektiv pruža ugao vidljivosti koji je približno ekvivalentan 112-480 mm na DSLR fotoaparatu sa senzorom punog kadra.

Stabilizator slike


EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM poseduje stabilizator slike sa tri koraka, što ga čini idealnim objektivom za snimanje iz ruke. Moguće je koristiti brzine zatvarača do tri koraka sporije nego što bi inače bilo moguće postići, bez vidljivog povećanja nivoa zamućenja. Prilikom horizontalnog pomeranja, sistem za stabilizaciju slike moguće je podesiti tako da ispravlja samo neželjeno vertikalno podrhtavanje, a sistem će se isključiti kada je fotoaparat postavljen na stativ.

UD element


Element objektiva sa ultraniskom disperzijom (UD) ispravlja hromatske aberacije i pruža visoku rezoluciju i kontrast u čitavom opsegu zuma. Za izradu objektiva koristi se isključivo ekološki prihvatljivo staklo bez olova.

Super Spectra premaz


Super Spectra premazi daju precizan balans boja i poboljšavaju kontrast. Takođe sprečavaju odblesak i pojavu duhova - uobičajen problem koji se javlja usled odbijanja svetla od senzor fotoaparata.

Prijatno zamućenje pozadine


Potpuno kružna dijafragma otvora blende, koja se kontroliše elektromagnetski, daje oblastima van fokusa umekšan, ujednačeniji izgled i omogućava isticanje subjekata u fokusu u odnosu na zamućenu pozadinu.

Ultrazvučno fokusiranje


Ultrazvučni motor omogućava izuzetno brzo i skoro nečujno funkcionisanje automatskog fokusa. Odličan obrtni moment obezbeđuje precizno postizanje tačke fokusa, bez prekomernog naglašavanja.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.