Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Svestrani i jednostavni za nošenje 18-55 mm zum objektiv sa EF-M sistemom za montažu za model EOS M. Idealan za fotografije ili video zapise, omogućava vam da zabeležite sve, od zapanjujućih pejzaža i prelepih portreta do brze akcije.

Prednosti

  • Svestran 18-55 mm zum objektiv - idealan za svakodnevnu upotrebu
  • Lak za nošenje uz model EOS M
  • Glatko i tiho STM fokusiranje u video zapisima
  • Dinamička stabilizacija slike za glatke video zapise
  • Izuzetno oštre slike uz stabilizator slike sa 4 koraka
  • Brzo automatsko fokusiranje za fotografije sa potpuno ručnom kontrolom

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Svestran 18-55 mm zum objektiv - idealan za svakodnevnu upotrebu


Veoma kvalitetan standardni zum objektiv koji je idealan za svakodnevno snimanje, EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM pokriva korisnu žižnu daljinu 18-55 mm i omogućava vam da zabeležite sve, od zapanjujućih pejzaža do prelepih portreta, sa glatkim efektom zamućivanja pozadine i brze akcije.

Lak za nošenje uz model EOS M


Lak za nošenje gde god da putujete, ovaj objektiv poseduje kompaktno i lagano kućište sa elegantnom spoljašnošću od aluminijuma i EF-M sistem za montažu koji je kompatibilan sa modelom EOS M.

Glatko i tiho STM fokusiranje u video zapisima


Snimanje veoma kvalitetnih video zapisa sa stalnim oštrim fokusom jednostavno je uz Movie Servo AF. Koristi unutrašnji fokus i tehnologiju STM (stepenasti motor) za tiho, uzastopno fokusiranje u režimu za snimanje video zapisa, kako biste dobili glatke video zapise sa smanjenom količinom zamućenja.

Dinamička stabilizacija slike za glatke video zapise


Podrhtavanje fotoaparata ne predstavlja problem ako snimate video zapise iz ruke ili ako hodate kako biste pratili akciju. EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM koristi dinamičku stabilizaciju slike u režimu za snimanje video zapisa radi sprečavanja pokreta kotrljanja i podrhtavanja, kako biste dobili gladak materijal.

Izuzetno oštre slike uz stabilizator slike sa 4 koraka


EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM daje izuzetno oštre fotografije čak i kada snimate iz ruke pri slabom osvetljenju. Ovaj objektiv koristi stabilizator slike kompanije Canon sa četiri koraka, koji umanjuje efekte podrhtavanja fotoaparata i omogućava vam da snimate izvanredne slike pri slabom osvetljenju bez vidljivog povećanja zamućenja.

Brzo automatsko fokusiranje za fotografije sa potpuno ručnom kontrolom


Lako možete da zabeležite trenutak u obliku prelepih fotografija zahvaljujući brzom i veoma preciznom sistemu za automatsko fokusiranje koji omogućava brzo, precizno i automatsko fokusiranje prilikom snimanja fotografija. Preuzmite kontrolu kad god poželite zahvaljujući mogućnosti potpuno ručne kontrole koja omogućava podešavanje fokusa bez napuštanja AF režima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products