Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Kompaktni zum objektiv za EOS-M fotoaparate koji vas približava akciji. Stabilizator slike štiti od zamućenja usled podrhtavanja fotoaparata. Tehnologija STM omogućava glatko i tiho fokusiranje prilikom snimanja video zapisa.

Prednosti

  • Približite se akciji pomoću EOS-M fotoaparata
  • Stabilizator slike održava slike oštrim
  • Dovoljno je kompaktan da možete da ga ponesete svuda
  • Glatko i skoro nečujno STM fokusiranje
  • Brzo podešavajte pomoću prstena za ručno fokusiranje
  • Snimajte slike odličnog kvaliteta - prepune oštrih detalja i bogatih boja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Kompaktni zum objektiv koji vas približava


EF-M 55-200 mm f/4,5-6,3 IS STM vas približava akciji i ekskluzivno je dizajniran za EOS-M fotoaparate. Savršen je u kombinaciji sa objektivom EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM kompanije Canon i omogućava vam da približite udaljene subjekte - idealno rešenje za divlje životinje, sport i fotografisanje na putovanjima.

Optički stabilizator slike


Kako bi mogao da održava oštrinu, EF-M 55-200 mm f/4,5-6,3 IS STM ima stabilizator slike koji štiti od zamućenja izazvanog slučajnim pokretima tokom snimanja - poznato je pod nazivom "podrhtavanje fotoaparata". Moguće je koristiti za do 3,5 koraka sporije brzine zatvarača od uobičajenih, što znači da možete da fotografišete iz ruke pri slabom osvetljenju.

STM tehnologija fokusiranja


Tehnologija koračnog motora omogućava fokusiranje koje je brzo i precizno prilikom fotografisanja, kao i glatko i skoro nečujno prilikom snimanja video zapisa. Zbog toga što su pokreti koračnog motora tako glatki i tihi, video zapisi su oslobođeni neželjene buke pri fokusiranju i ometajućih promena fokusa.

Slike odličnog kvaliteta na koje ćete biti ponosni


Sofisticirani optički materijali daju fotografije prepune oštrih detalja, dinamičkog kontrasta i bogatih boja. Usmerite pažnju na subjekat tako što ćete ga izolovati nasuprot glatko zamućene pozadine.

Dizajniran je tako da olakša pravljenje odličnih fotografija


Prsten za ručno fokusiranje omogućava brzo, lako i precizno podešavanje fokusa u svakom trenutku. Najmanja razdaljina za fokusiranje od jednog metra odlična je za upečatljive portrete i detalje izbliza.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products

Telefoto objektivi

Opremljeni su većim žižnim daljinama i omogućavaju vam da se približite subjektu bez potrebe za remećenjem scene.