Canon Adapter za montiranje EF-EOS M

Adapter za montiranje EF-EOS M

Montirajte bilo koji objektiv iz ogromnog asortimana EF i EF-S objektiva kompanije Canon na model EOS M - obuhvata specijalne objektive poput onih za makro snimanje i efekat ribljeg oka - pomoću ovog malog i laganog EF-M adaptera za montiranje.

Prednosti

  • Mali, lagani EF-M adapter za montiranje za model EOS M
  • Kompatibilnost sa kompletnim asortimanom
  • Uklonjivi sistem za montažu stativa

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Adapter za montiranje EF-EOS M

Mali i lagani EF-M adapter za montiranje


Mali i lagan kako bi se uklopio sa modelom EOS M, adapter za montiranje EF-EOS M lako možete da ponesete sa sobom gde god da krenete. Omogućava vam da koristite EF-M sistem za montažu na modelu EOS M kako biste montirali bilo koji objektiv za EOS sistem iz širokog asortimana kompanije Canon - vaša veza sa svetom kreativnih mogućnosti.

Kompatibilnost sa kompletnim asortimanom EF i EF-S objektiva kompanije Canon


Proširite EOS M sistem i istražite svoju kreativnost. Adapter za montiranje EF-EOS M pruža pun pristup kompletnom spektru EF i EF-S objektiva kompanije Canon, pa možete da koristite postojeće objektive i da isprobavate nove, kako biste dobili snimke kakve želite. Široki asortiman obuhvata objektive sa fiksnim fokusom i zum objektive koji pokrivaju opseg žižne daljine od 8 do 800 mm - to znači da možete da snimate sve, od zapanjujućih širokih pejzaža do prelepih ekstremnih telefoto snimaka udaljenih divljih životinja. Možete i da eksperimentišete sa specijalnim objektivima poput onih za makro snimanje, koji vam omogućavaju da snimate sa izuzetno male razdaljine i da zabeležite skrivene detalje svakodnevnog života ili onih za efekat ribljeg oka, koji vam omogućavaju da kreirate jedinstvene fotografske efekte.

Uklonjivi sistem za montažu stativa


Kako bi obezbedio savršen balans fotoaparata tokom snimanja i prelepe slike sa smanjenom količinom zamućenja, adapter za montiranje EF-EOS M poseduje uklonjivi sistem za montažu stativa koji vam omogućava da upotrebite stativ prilikom snimanja sa teškim objektivima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Adapter za montiranje EF-EOS M, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products