Objektivi za EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Najbrži ultraširokougaoni zum objektiv kompanije Canon i deo trojke osnovnih profesionalnih objektiva, sa Nano USM motorom, stabilizacijom slike u 5 koraka i 3 asferična i 2 UD elementa, za zadivljujuću oštrinu.

Beleženje takmičarskog duha

Zavalite se i pogledajte film o tome kako je nagrađivani marketinški i lajfstajl fotograf Metju Džozef zabeležio pripreme i trening elitnog veslačkog tima pomoću fotoaparata EOS R i RF zum objektiva 15–35 mm.

Odličan objektiv za…

 • ŽANR

  Kreativna akcija

  Iskoristite ultraširoko vidno polje ovog objektiva 15–35 mm da biste zabeležili mnoštvo dodatnih detalja i uzbuđenja, uz bogate boje i kontrast, i otkrijte novi način snimanja akcije na dinamičniji način.

 • ŽANR

  Pejzaži i arhitektura

  Spustite se nisko da biste pronašli uzbudljive nove uglove i uživajte u stabilizaciji slike sa 5 koraka kako biste sa potpunim pouzdanjem beležili detalje, čak i kada se svetlo priguši.

 • ŽANR

  Putovanja i reportaže

  Zahvaljujući kompaktnoj veličini, izvanrednom kvalitetu izrade serije L i velikom maksimalnom otvoru blende, možete da budete sigurni da će ovaj objektiv ispričati vašu priču uz detalje i jasnoću, u svakoj situaciji

Brzo i široko

Snimajte iz novih kreativnih uglova uz ovaj brzi i oštri f/2,8 zum objektiv sa dinamičnom žižnom daljinom 15–35 mm i naprednom stabilizacijom slike u 5 koraka

Canon Camera

Izvanredan optički kvalitet

Postignite viši standard fotografisanja uz 3 asferična i 2 UD elementa objektiva, napredne optičke premaze i blendu sa 9 krilaca

Canon Camera

Brz i precizan

Uživajte u brzom i preciznom fokusiranju zahvaljujući Nano USM motoru koji garantuje trenutno i tiho automatsko fokusiranje sa izvanrednom glatkoćom

Canon Camera

Kvalitet izrade karakterističan za seriju L

Sa pouzdanjem snimajte u svim uslovima zahvaljujući kvalitetu serije L, sa zaštitom od vremenskih uslova i fluoritnim premazima na prednjim i zadnjim elementima, koji štite od kapljica vode i prašine

Canon Camera

Realizujte kreativnu viziju

EOS R sistem nasleđuje sve prednosti EOS sistema, a pored sopstvenog asortimana objektiva, pruža punu kompatibilnost sa postojećom EF i EF-S optikom pomoću adaptera, kao i kompatibilnost sa asortimanom Speedlite bliceva i dodatne opreme.

Specifikacije

 • F2.8

  Za performanse pri slabom osvetljenju i malu dubinu polja

 • stabilizator slike

  Stabilizacija u 5 koraka, za slike bez podrhtavanja

 • Asferični i UD

  Za izvanrednu oštrinu slike

 • Nano USM motor

  Za gladak, brz i tih rad

 • Premaz sa strukturom podtalasne dužine

  Za sprečavanje odbleska i pojave senki

 • Kontrolni prsten oko objektiva

  Za dodatnu kontrolu nad ISO osetljivošću, blendom i zatvaračem

Šta je u pakovanju

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Zonerica EW-88F

 • Futrola za objektiv LP1222

 • Poklopac objektiva

 • Poklopac objektiva E-82 II

Ruke koje drže fotoaparat Canon EOS R i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

U rukama profesionalaca…

Otkrijte kako kompanija Canon stiče reputaciju za izvanredne inovacije i kvalitet slike i pročitajte više o tome kako profesionalci širom sveta uživaju u njenim fotoaparatima i objektivima.

 • ČLANAK

  Kreiranje Canon objektiva

  Zavirite iza kulisa u fabrici objektiva Utsunomiya kompanije Canon da biste videli inženjerske poduhvate, inovacije i majstorstvo koji objektive iz serije L čine tako impresivnim.

 • ČLANAK

  Fotografisanje veslača

  Fotograf Metju Džozef o korišćenju tria f/2,8 RF objektiva kompanije Canon, koji pokrivaju ultraširokougaoni, standardni i telefoto opseg, za snimanje akcije.

 • ČLANAK

  Snimanje zmajeva na obali uz Canon RF zum

  Canon ambasador Ulla Lohmann koristila je objektive Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM i Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM za snimanje akcije na šarenom festivalu zmajeva.

Širokougaoni objektivi

Idealni za uličnu fotografiju i snimanje pejzaža, Canon širokougaoni objektivi napravljeni su tako da vam omogućavaju da smestite više u kadar. Otkrijte naš asortiman širokougaonih objektiva.

Srodni proizvodi

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.