RF objektivi

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Snimajte svet uz izvanrednu fleksibilnost i kvalitet pomoću super-kompaktnog F2,8 telefoto zum objektiva koji ima stabilizator slike sa 5 koraka koji garantuje odlične rezultate iz ruke, manju razdaljinu za fokusiranje (0,7 m) i najbrži AF do sada.

Prelepo diskretan, sa skrivenim moćima

Pogledajte kako nagrađivani marketinški i lafstajl fotograf Metju Džozef otkriva izvanredno funkcionalni RF objektiv 70–200 mm i njegovu mogućnost da radi skoro nečujno, uz revolucionarnu preciznost fokusa za fotografije i video.

Odličan objektiv za…

 • ŽANR

  Svakodnevna kreativnost

  Iskoristite vidno polje ovog objektiva 70–200 mm da biste zabeležili mnoštvo dodatnih detalja i uzbuđenja, uz bogate boje i kontrast, i otkrijte novi način snimanja akcije na dinamičniji način.

 • ŽANR

  Sport i akcija

  Spustite se nisko da biste pronašli uzbudljive nove uglove i uživajte u stabilizaciji slike sa 5 koraka kako biste sa potpunim pouzdanjem beležili detalje, čak i kada se svetlo priguši.

 • ŽANR

  Putovanja i reportaže

  Zahvaljujući kompaktnoj veličini, izvanrednom kvalitetu izrade serije L i velikom maksimalnom otvoru blende, možete da budete sigurni da će ovaj objektiv ispričati vašu priču uz detalje i jasnoću, u svakoj situaciji.

Praktični profesionalni objektiv opšte namene

Osnovni radni objektiv, sa konstantnom blendom F2,8 u celom opsegu žižne daljine 70–200 mm – ovaj zum objektiv je savršen za putovanja, divlje životinje, reportaže i sport.

Pouzdane i dinamične performanse

Po prvi put u Canon objektivu, dva Nano USM motora donose neverovatne nove nivoe brzog i tihog uzastopnog fokusiranja, savršene za fotografije ili video.

Vrhunski optički kvalitet serije L

Ovaj zum objektiv započinje novu eru performansi, uz stabilizator slike sa 5 koraka, blendu sa 9 krilaca, asferične i Super UD elemente, kao i SWC i Super Spectra premaze.

Napredna konstrukcija serije L

Ovaj objektiv iz serije L ima zaštitu od vremenskih prilika i fluoritne premaze koji ga štite od prašine i vode, kao i farbu otpornu na toplotu koja održava objektiv hladnim u uslovima sa visokom temperaturom.

Realizujte kreativnu viziju

EOS R sistem nasleđuje sve prednosti EOS sistema, a pored sopstvenog asortimana objektiva, pruža punu kompatibilnost sa postojećom EF i EF-S optikom pomoću adaptera, kao i kompatibilnost sa asortimanom Speedlite bliceva i dodatne opreme.

Specifikacije

 • F2,8

  Za performanse pri slabom osvetljenju i malu dubinu polja

 • Stabilizator slike sa 5 koraka

  Izvanredna stabilnost pri najnižim nivoima osvetljenja

 • Asferični i UD elementi

  Za izvanrednu oštrinu slike

 • Dvostruki Nano USM motor

  Za glatko, brzo i tiho uzastopno fokusiranje

 • Kompaktan i lagan

  Mali je i štedi prostor, za odličnu prenosivost

 • Kontrolni prsten oko objektiva

  Za dodatnu kontrolu nad ISO osetljivošću, blendom i zatvaračem

Slika na kojoj uspravno stoji objektiv RF 70-200mm F2.8L IS USM

Šta je u pakovanju

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • Zonerica ET-83F (WIII)

 • Mekana futrola za objektiv sa uzicom 1424

 • Poklopac objektiva E-77 II

 • Prsten za montiranje stativa E (WIII)

Ruke koje drže fotoaparat Canon EOS R i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

U rukama profesionalaca...

Otkrijte kako kompanija Canon stiče reputaciju za izvanredne inovacije i kvalitet slike i pročitajte više o tome kako profesionalci širom sveta uživaju u njenim fotoaparatima i objektivima.

 • ČLANAK

  Kreiranje Canon objektiva

  Zavirite iza kulisa u fabrici objektiva Utsunomiya kompanije Canon da biste videli inženjerske poduhvate, inovacije i majstorstvo koji objektive iz serije L čine tako impresivnim.

 • ČLANAK

  Fotografisanje veslača

  Fotograf Metju Džozef o korišćenju tria f/2,8 RF objektiva kompanije Canon, koji pokrivaju ultraširokougaoni, standardni i telefoto opseg, za snimanje akcije.

Telefoto objektivi

Telefoto objektiv vam omogućava da snimate sport, divlje životinje i događaje sa razdaljine, bez ometanja akcije. Istražite Canon telefoto objektive i proverite gde će vas kreativnost odvesti.
Saznajte više

Srodni proizvodi