RF objektivi

Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Popunite kadar udaljenim detaljima zahvaljujući ovom zadivljujućem supertelefoto objektivu od 800 mm. Dizajniran za fotoaparate iz serije EOS R, ovaj objektiv je napravljen za fotografe koji snimaju divlje životinje i sport, a traže beskompromisne performanse u svim uslovima.

Canon RF 800mm F5.6L je najbolji za

Canon Camera

Pomerite granice performansi

Objektiv RF 800mm F5.6L IS USM napravljen je tako da impresionira. Od velikog otvora blende F5,6 i stabilizatora slike u 4,5 koraka* za besprekornu kontrolu do fluoritnih, UD i Super UD elemenata objektiva sa naprednim premazima, postavlja nove standarde na polju optičkog kvaliteta.

* U kombinaciji sa ugrađenom stabilizacijom slike.

Pouzdano rukujte

Ovo je do sada najlaganiji i najkraći objektiv od 800 mm iz serije L kompanije Canon, što omogućava napredni optički dizajn. Optimizovana raspodela težine uliva poverenje, a potpuno ručno fokusiranje je uvek tu za preciznu kontrolu automatskog fokusa.

Canon Camera
Canon Camera

Izdržljiv i dinamičan, za svaki zadatak

Dizajn serije L daje prioritet upotrebljivosti. Lagano kućište od legure magnezijuma sa bojom koja izoluje toplotu štiti optiku iznutra, a prašina i vlaga se odbija fluorom na spoljnim elementima.

Napravljen je za EOS fotoaparate iz serije R

Objektiv RF 800mm F5.6L IS USM nalazi se na vrhu Canon asortimana objektiva. Mehanizam za otvor blende sa koracima od 1/8 i minimalnom razdaljinom za fokusiranje od 2,6 m donose superiornu fleksibilnost snimanja, dok sistem za stabilizaciju slike funkcioniše sa stabilizacijom u telu radi još bolje stabilnosti.

Canon Camera
Canon Camera

Uradite to na svoj način i preuzmite kontrolu

Objektiv RF 800mm F5.6L IS USM ima mnoštvo prilagođenih opcija sa dve unapred podešene postavke fokusa i prilagodljivim dugmetom za zaustavljanje automatskog fokusa. Potpuno je kompatibilan sa RF ekstenderima, a smer fokusa može čak da se promeni tako da odgovara onome na šta ste navikli.

Specifikacije

 • Žižna daljina od 800 mm

 • Maksimalni otvor blende f/5,6

 • Stabilizator slike sa 4,5 koraka1

 • Otvor blende sa 9 krilaca

 • Prilagodljive komande

 • RF sistem za montažu

REGISTRUJTE SE ODMAH

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.
Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Šta je u pakovanju

Sve što vam je potrebno za snimanje zadivljujućih supertelefoto scena

 • RF 800mm F5.6L IS USM

 • Poklopac objektiva E-180E

 • Zonerica ET-155 (WIII)

 • Mekana futrola za objektiv LS600

 • Široka traka za objektiv

Dodatna oprema

Srodni proizvodi

Možda će vas takođe interesovati

 1. Svi podaci zasnovani su na standardnim metodama za testiranje kompanije Canon, osim ako nije drugačije naglašeno. Moguće su izmene bez prethodne najave.