Canon MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Napravljen za produktivnost, performanse i pouzdanost. Brzo crno-belo (24 slike u minuti) i štampanje u boji (15,5 slika u minuti), uz učinak do 2.500 stranica, male troškove korišćenja i Wi-Fi - savršeno rešenje za male kancelarije.

iB4050_Detail

Prednosti

 • Brzo štampanje: 24 slike u minuti crno-belo, 15,5 slika u minuti u boji
 • Wi-Fi i LAN veza
 • Štampajte iz popularnih usluga informatičkog oblaka
 • Visok učinak mastila: 2.500 stranica crno-belo/1.500 stranica u boji
 • Produktivni kapacitet papira od 500 listova

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon MAXIFY iB4150

Robustni štampač za kancelarije sa velikim obimom posla


Inkdžet štampač u boji sa brzinom, kapacitetom i ekonomičnošću koji ga čine integralnim delom svake male kancelarije. Zahvaljujući kaseti za papir velikog kapaciteta (500 listova), Canon MAXIFY iB4150 daje izvanredne otiske sa živopisnim bojama i oštrim tekstom zahvaljujući DRHD mastilima otpornim na habanje i trenje. Canon MAXIFY iB4150 štampa A4 stranice pri izuzetno brzih 24 slike u minuti crno-belo i 15,5 slika u minuti u boji, dok je vreme do prve stranice samo 6 sekundi.

Izvanredna ekonomičnost


Od male potrošnje energije do kartridža sa mastilom visokog učinka koje je moguće pojedinačno menjati, Canon MAXIFY iB4150 je dizajniran tako da smanji troškove korišćenja. Kartridži sa crnim mastilom pružaju ISO učinak od 2.500 stranica, a kartridži sa mastilom u boji 1.500 stranica, što omogućava nesmetan rad u kancelariji bez potrebe za čestom zamenom kartridža. Pored toga, dostupan je i opcioni višestruki paket sa 4 boje za još isplativije štampanje.

Svestrano kancelarijsko štampanje


Canon MAXIFY iB4150 vam olakšava da budete produktivni i da obavite posao. Dvostrano štampanje i podrška za razne veličine i tipove papira, od običnog A4 papira do nalepnica, koverti i foto-papira, izuzetno olakšavaju uobičajene kancelarijske zadatke štampe. Zahvaljujući mnoštvu funkcija koje su lake za korišćenje, Canon MAXIFY iB4150 napravljen je tako da pruža sve opcije za štampu potrebne za tipičnu kancelarijsku upotrebu.

U informatičkom oblaku ili na mobilnom uređaju


Podrška za , Apple AirPrint (iOS), Mopria i aplikacija Canon PRINT omogućavaju brzo i jednostavno štampanje sa mobilnih uređaja. Možete čak i da štampate iz popularnih usluga informatičkog oblaka, što obuhvata Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote i OneDrive. Ugrađeni režim pristupne tačke omogućava korisnicima pametnih uređaja da se povežu na štampač bez Wi-Fi mreže.

Lako upravljanje i praćenje


Canon MAXIFY iB4150 pruža neverovatan kvalitet štampe i veću produktivnost za mala kancelarijska okruženja, ali i napredne funkcije za administratora radi olakšavanja upravljanja, održavanja i kontrole. Asortiman dodatnih opcija omogućava administratorima sistema da brzo i lako konfigurišu štampač i ograničavaju operacije.

SNMP mrežna integracija


Kompatibilnost modela Canon MAXIFY iB4150 sa Simple Network Management Protocol (SNMP) omogućava laku integraciju u postojeću kancelarijsku mrežu. SNMP omogućava asortiman funkcija za praćenje i održavanje, što obuhvata nivoe mastila, status grešaka i brojače stranica.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon MAXIFY iB4150, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi otisak za 6 sekundi

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Bežična upotreba i deljenje

Auto 2-sided Print

Automatsko dvostrano štampanje

500 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

MAXIFY Cloud Link

Štampanje iz usluga informatičkog oblaka

Smartphone and Tablet print

Aplikacija Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

High Page Yield

Efikasni XL kartridži s mastilom

 • MAXIFY iB4150
 • Kabl za napajanje
 • Fabrički kartridži sa mastilom
 • CD za instalaciju za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabl za faks/telefonsku liniju