MAXIFY poslovni inkdžet štampači

MAXIFY poslovni inkdžet štampači malim i kućnim kancelarijama pružaju profesionalni kvalitet, štampanje u boji i visok nivo produktivnosti.  Od jednostavnih do višenamenskih štampača sa funkcijama kopiranja, skeniranja i razmene faksova, MAXIFY asortiman pruža visoku efikasnost i širok opseg opcija za povezivanje, što obuhvata štampanje sa mobilnih uređaja i iz usluga informatičkog oblaka.

MAXIFY printer range video

Štampači za kućnu kancelariju

Štampači za malu kancelariju

Bežični štampači

Zahvaljujući tome što je Wi-Fi veza standardno dostupna na svim modelima iz asortimana, veoma jednostavno možete da delite funkcije bežičnog MAXIFY poslovnog štampača i da štampate sa svakog mesta u kancelariji. Lako štampajte sa smartfona i tableta pomoću besplatne aplikacije kompanije Canon ili tehnologije AirPrint™ kompanije Apple.

Štampači sa podrškom za informatički oblak

MAXIFY poslovni štampači sa podrškom za informatički oblak pružaju vam slobodu da štampate iz veb usluga informatičkog oblaka, direktno sa ekrana štampača. Takođe možete da štampate sa svakog mesta preko Interneta pomoću mobilnih uređaja.

Mastilo poslovnog kvaliteta

Dvostruko otporna mastila velike gustine daju oštar tekst i živopisne boje. Ova MAXIFY pigmentna mastila imaju izvanrednu otpornost boja i otporna su na označavanje i trenje, što ih čini savršenim za poslovne dokumente visokog kvaliteta.

Veoma brzo štampanje

Nikada više nećete čekati na dokumente.  Velike brzine štampanja dokumenata u boji i crno-beloj tehnici, u kombinaciji sa kratkim vremenom do prvog otiska, maksimalno smanjuju vreme od kada pritisnete dugme za štampanje do trenutka kada štampač završi sa štampanjem.

MAXIFY-Productive-Software

Produktivan softver

Softver Quick Toolbox kompanije Canon pruža lak daljinski pristup svim postavkama štampača na jednom praktičnom mestu. Možete da pokrenete Scan Utility za višenamenski poslovni štampač i da podesite mrežnu fasciklu za skeniranje dokumenata. Udaljeni korisnički interfejs koji je dostupan iz softvera Quick Toolbox omogućava vam da proverite status štampača, podesite usluge informatičkog oblaka i da pregledate evidenciju upotrebe.

Uštedite novac na mastilu i papiru

XL kartridži sa mastilom visokog učinka omogućavaju štampanje dokumenata u boji, uz malu cenu po stranici. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži sve zamenske kartridže, za još isplativije štampanje. Automatsko dvostrano štampanje vam omogućava da smanjite potrošnju papira i da kreirate dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Tražite mastila?

Pronađite odgovarajući kartridž sa mastilom ili višestruki paket za MAXIFY poslovni štampač pomoću našeg pretraživača potrošnog materijala.

MAXIFY podrška i preuzimanje

Preuzimajte upravljačke programe, softver, firmver i priručnike; pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i izvorima za rešavanje problema za MAXIFY poslovni inkdžet štampač.

Potrebna vam je pomoć u pronalaženju štampača?

Pronađite najbolji štampač za kuću ili kancelariju pomoću naše alatke za biranje štampača. Poredite naše stone višenamenske, laserske i inkdžet foto-štampače.