Canon Serija MAXIFY MB2750

Serija MAXIFY MB2750

Višenamenski inkdžet štampač u boji za kućne kancelarije. Serija Canon MAXIFY MB2750 omogućava štampanje sa mobilnih uređaja i integraciju sa informatičkim oblakom, a kapacitet papira od 500 listova i brza crno-bela štampa (24 slike u minuti) maksimalno povećavaju produktivnost.

MAXIFY MB2750

Prednosti

 • Realna produktivnost: 24 slike u minuti crno-belo, 15,5 slika u minuti u boji
 • Wi-Fi i LAN veza za štampanje i skeniranje
 • Štampanje iz usluga informatičkog oblaka i skeniranje u njih
 • Učinak mastila od 1.200 stranica crno-belo i 900 stranica u boji
 • Veliki kapacitet od 500 listova i mehanizam za automatsko uvlačenje listova kapaciteta 50 listova

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Serija MAXIFY MB2750

Za kućne kancelarije koje zahtevaju produktivnost


Potpuno funkcionalni štampač, skener, mašina za kopiranje i faks, namenjen kućnim kancelarijama. Zahvaljujući kaseti za papir velikog kapaciteta (500 listova) i mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova, serija Canon MAXIFY MB2750 daje izvanredne otiske sa dubokim, upečatljivim nijansama crne, živopisnim bojama i oštrim tekstom zahvaljujući DRHD mastilima otpornim na habanje i trenje. Ovaj kvalitet ne znači da se prave kompromisi po pitanju brzine: štampanje A4 stranica obavlja se pri izuzetno brzih 24 slike u minuti crno-belo i 15,5 slika u minuti u boji, dok je vreme do prve stranice samo 6 sekundi.

Svedite troškove održavanja na minimum


Od male potrošnje energije od samo 0,2 kWč (TEC) do pojedinačno izmenjivih kartridža sa bojom, ekonomičnost predstavlja prioritet. Kartridži sa crnim mastilom daju ISO učinak od 1.200 stranica, a kartridži sa mastilom u boji 900 stranica. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži kompletan asortiman zamenskih mastila, za još veću isplativost.

Dizajniran je za produktivnost


Dvostrano štampanje i podrška za razne veličine i tipove papira, od običnog A4 papira do nalepnica, koverti i foto-papira, pa čak i dvostrano kopiranje ID kartica, izuzetno olakšavaju uobičajene kancelarijske zadatke štampe. Od štampanja, kopiranja, skeniranja i razmene faksova deli vas samo nekoliko dodira zahvaljujući izuzetno brzom TFT ekranu u boji osetljivom na dodir veličine 7,5 cm (3") i poboljšanom interfejsu.

Podrška za mobilne uređaje, informatički oblak i rad


Podrška za Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria i aplikacija Canon PRINT omogućavaju brzo i jednostavno štampanje i skeniranje sa mobilnih uređaja. Možete da štampate iz informatičkog oblaka i da skenirate i čuvate dokumente u usluge informatičkog oblaka. U podržane usluge spadaju Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive i Concur. Ugrađeni režim pristupne tačke omogućava korisnicima pametnih uređaja da se povežu na štampač bez Wi-Fi mreže.

Sveobuhvatne mogućnosti praćenja i održavanja


Filtriranje IP adresa omogućava primenu opcija za ograničavanje pristupa i davanje dozvole samo određenom broju korisnika, dok podrška za SMTP e-poštu omogućava bezbedno skeniranje u e-poštu. Asortiman dodatnih opcija omogućava administratorima sistema da brzo i lako konfigurišu štampač i ograničavaju određene operacije, poput skeniranja na USB.

Mrežna integracija


IT menadžeri i administratori sistema ceniće kompatibilnost serije Canon MAXIFY MB2750 sa Simple Network Management Protocol (SNMP) koja olakšava upravljanje uređajem i integraciju u postojeća kancelarijska okruženja. SNMP omogućava asortiman funkcija za praćenje i održavanje, što obuhvata nivoe mastila, status grešaka i brojače stranica.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Serija MAXIFY MB2750, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi otisak za 6 sekundi

50-sheet ADF

Automatsko višestrano kopiranje

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Bežična upotreba i deljenje

500 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Touch Screen

Intuitivni ekran osetljiv na dodir veličine 7,5 cm (3”)

Scan to Cloud

Otpremanje dokumenata u usluge informatičkog oblaka*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

High Page Yield

Efikasni XL kartridži s mastilom

 • Serija MAXIFY MB2750
 • Kabl za napajanje
 • Fabrički kartridži sa mastilom
 • CD za instalaciju za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabl za faks/telefonsku liniju

Modeli u ovoj seriji*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
*neki modeli su dostupni samo u određenim prodavnicama