Canon Serija MAXIFY MB5150

Serija MAXIFY MB5150

Robustni višefunkcionalni inkdžet štampač, skener, mašina za kopiranje i faks u boji sa podrškom za mobilne uređaje i usluge informatičkog oblaka, velikom brzinom štampe od 24 slike u minuti crno-belo i lakom mrežnom integracijom.

MAXIFY MB5150

Prednosti

 • Odlična produktivnost uz 24 slike u minuti crno-belo, 15,5 slika u minuti u boji
 • Bežično štampanje za pametne telefone i tablete
 • Povezivanje sa informatičkim oblakom: skeniranje u informatički oblak ili u e-poštu
 • Visok učinak mastila: 2.500 stranica crno-belo/1.500 stranica u boji
 • Veliki kapacitet od 250 listova i mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Serija MAXIFY MB5150

Mala kancelarija, ogromna produktivnost


Potpuno funkcionalni štampač, skener, mašina za kopiranje i faks dizajniran za manje kancelarije kojima je potreban odličan kvalitet crno-bele i štampe u boji, uz ekonomično korišćenje. DRHD pigmentna mastila otporna na habanje i trenje daju upečatljive nijanse crne, dubok prikaz boja i oštar tekst. Serija Canon MAXIFY MB5150 štampa na formatu A4 izuzetno velikom brzinom od 24 slike u minuti crno-belo i 15,5 slika u minuti u boji, uz vreme do prve stranice od samo 6 sekundi. Tu je i dvostrano skeniranje u jednom prolazu koje vam omogućava da skenirate brže nego ikada pre.

Izvanredna ekonomičnost štampe


Od male potrošnje energije od samo 0,2 kWč (TEC) do pojedinačno izmenjivih kartridža sa bojom, ekonomičnost predstavlja prioritet. Kartridži sa crnim mastilom daju ISO učinak od 2.500 stranica, a kartridži sa mastilom u boji 1.500 stranica, što omogućava kancelarijski rad sa manje prekida. Opcioni višestruki paket sa 4 boje omogućava još isplativije štampanje.

Povećana produktivnost i lakoća korišćenja


Štampanje, kopiranje, skeniranje i razmena faksova su jednostavni zahvaljujući velikom TFT ekranu u boji osetljivom na dodir veličine 8,8 cm (3,5") na modelu Canon MAXIFY MB5150 i poboljšanom korisničkom interfejsu. Uz mehanizam za uvlačenje listova velikog kapaciteta (250 listova) i mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova, dvostrano štampanje i podrška za razne veličine i tipove papira, od običnog A4 papira do nalepnica, koverti i foto-papira, pa čak i dvostrano kopiranje ID kartica, izuzetno olakšavaju uobičajene kancelarijske zadatke štampe.

Podrška za mobilne uređaje, informatički oblak i rad


Podrška za Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria i aplikacija Canon PRINT omogućavaju brzo i jednostavno štampanje i skeniranje sa mobilnih uređaja. Možete da štampate iz informatičkog oblaka, pa čak i da skenirate i čuvate dokumente u popularne usluge informatičkog oblaka, što obuhvata Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive i Concur. Režim pristupne tačke omogućava korisnicima mobilnih uređaja da se povežu na štampač bez Wi-Fi mreže.

Sveobuhvatne mogućnosti praćenja i održavanja


Filtriranje IP adresa omogućava davanje pristupa samo određenim korisnicima, dok podrška za SMTP e-poštu omogućava bezbedno skeniranje u e-poštu. Administratori sistema mogu brzo i lako da konfigurišu štampač i ograničavaju određene operacije poput skeniranja na USB.

Mrežna integracija bez napora


Kompatibilnost sa Simple Network Management Protocol (SNMP) omogućava laku integraciju štampača u postojeću kancelarijsku mrežu. Standard SNMP omogućava asortiman funkcija za praćenje i održavanje, što obuhvata nivoe mastila, status grešaka i brojač stranica.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Serija MAXIFY MB5150, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi otisak za 6 sekundi

Single Pass 2-sided Scan

Obostrano skeniranje dokumenta

50-sheet 2-sided ADF

Automatsko višestrano kopiranje

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Bežična upotreba i deljenje

250 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Touch Screen

Intuitivni ekran osetljiv na dodir veličine 8,8 cm (3,5”)

Scan to Cloud

Otpremanje dokumenata u usluge informatičkog oblaka

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

 • Serija MAXIFY MB5150
 • Kabl za napajanje
 • Fabrički kartridži sa mastilom
 • CD za instalaciju za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabl za faks/telefonsku liniju

Modeli u ovoj seriji*

MAXIFY MB5150
MAXIFY MB5155
*neki modeli su dostupni samo u određenim prodavnicama