Canon MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Snažni višenamenski uređaj za najzahtevnije male kancelarije. Pruža brzo dvostrano štampanje i skeniranje, kapacitet papira od 500 listova, korisničke komande i mogućnost povezivanja sa smartfonom i informatičkim oblakom.

MAXIFY MB5350

Prednosti

 • Produktivni višenamenski uređaj za malu kancelariju sa velikim obimom posla, koji pruža funkcije štampanja, kopiranja, skeniranja i faksa
 • Nema čekanja na dokumente, uz kratko vreme do prvog otiska i uz brzinu štampanja od 15 stranica u boji i 23 crno-bele stranice u minuti
 • Wi-Fi i Ethernet veza: štampajte sa računara, smartfona, tableta i iz usluga informatičkog oblaka, kao i skenirajte u njih
 • Ugrađeni mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata u jednom prolazu kapaciteta 50 listova i dve kasete za papir kapaciteta po 250 listova
 • XL kartridži sa mastilom koji mogu pojedinačno da se menjaju omogućavaju vam da odštampate do 2.500 crno-belih i 1.500 stranica A4 dokumenata u boji.

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon MAXIFY MB5350

Snažni višenamenski uređaj za male kancelarije


Budite produktivni i ostanite povezani pomoću ovog robustnog, veoma brzog višenamenskog uređaja, koji je dizajniran za zahtevne male kancelarije sa mesečnim obimom štampe između 250 i 1.500 stranica. Zahvaljujući Wi-Fi i Ethernet vezi i profesionalnom kvalitetu štampe (kao i korisničkim komandama koje dodatno olakšavaju rukovanje), ovo je savršen kancelarijski pomoćnik.

Veoma brzo štampanje dokumenata


Nikada više nećete čekati na poslovne dokumente. Velike ISO brzine štampanja A4 dokumenata od 23 slike u minuti crno-belo i 15 slika u minuti u boji, kombinovane su sa podjednako kratkim vremenom do prvog otiska od približno 7 sekundi.

Poslovni kvalitet


Dvostruko otporna mastila velike gustine daju oštar tekst i živopisne boje. Ova pigmentna mastila imaju izvanrednu otpornost (pa neće vremenom izbledeti) i otporna su na označavanje i trenje, što ih čini savršenim za poslovne dokumente visokog kvaliteta.

Isplativost


XL kartridži sa mastilom omogućavaju vam da odštampate do 2.500 crno-belih i 1.500 stranica A4 dokumenata u boji. Kartridži s mastilom koji mogu pojedinačno da se menjaju garantuju maksimalnu produktivnost i minimalnu količinu otpada. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži sve zamenske kartridže, za još isplativije rezultate.

Dodatna produktivnost po potrebi


Sa lakoćom obavljajte sve zadatke, što obuhvata skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica, uz dve kasete za papir kapaciteta po 250 listova, ugrađeni mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata u jednom prolazu kapaciteta 50 listova, i uz veliki ekran u boji osetljiv na dodir. Dvostrano štampanje bez napora takođe je dostupno, za dodatni stepen profesionalizma i manju potrošnju papira.

Povezivanje


MAXIFY Cloud Link vam omogućava da štampate direktno iz popularnih usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote, Dropbox ili Google Drive, direktno sa ekrana štampača ili sa smartfona, pomoću aplikacije MAXIFY Printing Solutions. Takođe su podržane funkcije skeniranja u e-poštu., skeniranje u informatički oblak i Apple AirPrint.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon MAXIFY MB5350, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi otisak za 7 sekundi

Single Pass 2-sided Scan

Obostrano skeniranje dokumenta

50-sheet 2-sided ADF

Automatsko višestrano kopiranje

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Bežična upotreba i deljenje

500 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Touch Screen

Ekran osetljiv na dodir veličine 7,5 cm, lak za korišćenje

Scan to Cloud

Otpremanje dokumenata u usluge informatičkog oblaka*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

 • MAXIFY MB5350
 • Kabl za napajanje
 • Fabrički kartridži sa mastilom
 • CD za instalaciju za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabl za faks/telefonsku liniju