PIXMA efikasnost

Inovativna tehnologija PIXMA uređaja čini korišćenje štampača jednostavnijim i efikasnijim nego ikada pre. Najnoviji asortiman obuhvata ekonomične funkcije poput automatskog uključivanja i dvostranog štampanja, koje vam pomažu da uštedite papir i energiju. PIXMA pruža maksimalnu praktičnost uz minimalnu količinu otpada.

[IMAGE] Auto-Power-on-logotip

Automatsko uključivanje

Lako štampanje i ušteda energije

Za praktično Wi-Fi štampanje, funkcija automatskog uključivanja automatski uključuje štampač kada počnete da štampate. Zahvaljujući funkciji automatskog isključivanja, štampači koji koriste USB vezu mogu automatski da se isključe ako se ne koriste tokom vremenskog perioda koji ste podesili.

[IMAGE] Logotip-tihog-režima

Tihi režim

Smanjite buku štampanja

Tihi režim automatski smanjuje brzinu štampanja radi značajnog smanjivanja buke pri radu i radi postizanja gotovo nečujnog štampanja kod kuće. Ovu opciju možete da podesite pomoću računara ili direktno sa ekrana štampača. Takođe, možete da je podesite tako da bude uključena ceo dan ili da se uključuje samo u određeno vreme.

[IMAGE] Automatsko-dvostrano-štampanje

Dvostrano štampanje

Uštedite papir uz automatsko obostrano štampanje

[IMAGE] Dvostrano-štampanje

Većina PIXMA štampača i višenamenskih uređaja ima integrisanu funkciju automatskog dvostranog štampanja, koja omogućava automatsko dvostrano štampanje za dokumente profesionalnog izgleda. Takođe, smanjuje potrošnju papira i štetan uticaj na životnu sredinu.

Dvostrano štampanje kod kuće

Dvostrano štampanje u maloj kancelariji


Štampanje 2-na-1

Ušteda papira i mastila

Za štampanje radne verzije dokumenta možete da koristite štampanje 2-na-1. Na ovaj način će dve stranice dokumente biti odštampane na jednom listu papira, čime se ostvaruje ušteda mastila i papira. Opcija štampanja više stranica na jednom listu dostupna je na svim PIXMA štampačima.

Uštedite novac uz XL mastila

Uštedite novac uz originalno mastilo kompanije Canon zahvaljujući opcionim XL kartridžima visokog učinka, što znači da možete da štampate više za manje novca. Ostvarite uštedu uz dvostruke i višestruke pakete – ti praktični kompleti pružaju odličnu vrednost.

Potrošnja mastila

Bez obzira na to da li kupujete zamenski kartridž sa mastilom ili potpuno nov štampač, važna stvar koju bi trebalo uzeti u obzir je broj stranica koje je moguće odštampati pomoću jednog kartridža sa mastilom – poznato je i pod nazivom potrošnja mastila.

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logotip

Easy-WebPrint EX

Preuzmite kontrolu nad veb štampanjem

Easy-WebPrint EX je dodatna komponenta za Microsoft Internet Explorer koja olakšava izbor glavnih delova veb stranice pre isecanja i kombinovanja u jedan dokument za štampu.

[IMAGE] Logotip-recikliranja

Recikliranje kartridža

Canon sistem recikliranja

Canon ima sisteme recikliranja inkdžet kartridža u određenim zemljama. Reciklira se do 100% starog kartridža u nove kartridže ili druge proizvode, a kao rezultat toga nijedan deo kartridža ne dospeva na deponije.

Proverite specifikacije za pojedinačne proizvode da biste potvrdili dostupnost svake funkcije i kompatibilnost softvera.