Uštedite novac na mastilu

top-banner.jpgOriginalna mastila kompanije Canon daju vam najbolji kvalitet, dugotrajne rezultate i pouzdanost. XL kartridži visokog učinka omogućavaju uštedu novca na originalnim mastilima kompanije Canon bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Pored toga, možete da uštedite uz dvostruke i višestruke pakete jer su ti praktični kompleti dostupni po cenama koje su niže od onih koje biste platili kada biste taj potrošni materijal kupovali odvojeno.

Uštedite 50% po stranici uz XL kartridže sa mastilom

Uštedite 30% po stranici uz XL kartridže sa mastilom

Odštampajte do 1.000 stranica uz XXL kartridž sa mastilom

XL-banner_XL.JPG

XL kartridži

Štampajte više za manje

PIXMA XL i XXL kartridži daju značajno veći broj otisaka od svojih standardnih ekvivalenata i obezbeđuju duže periode između zamena kartridža – idealno rešenje ako mnogo štampate. Originalni XL kartridži sa mastilom kompanije Canon pružaju uštedu na troškovima po stranici, što znači da možete da štampate više za manje novca bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

XL-banner_Multi.jpg

Višestruki paketi

Praktičnost i ušteda

Višestruki paketi sadrže nekoliko kartridža različitih vrsta za isti štampač. Ti paketi sadrže kombinaciju mastila koja se često koriste zajedno i pružaju praktičnost i uštedu.

XL-banner_Twin.jpg

Dvostruki paketi

Za veliki obim štampe

Dvostruki ili trostruki paketi sadrže dva ili tri kartridža istog tipa. Oni pružaju neverovatnu uštedu i savršeni su za korisnike koji često štampaju, kao i za okruženja sa velikim obimom štampe.

Ušteda na troškovima po stranici zasnovana je na maloprodajnim cenama kompanije Canon i učinku u stranicama (standard ISO/IEC 24711) XL kartridža sa mastilom u poređenju sa njihovim standardnim ekvivalentima po kapacitetu.