A3 Professional Photo Printers

Profesionalni foto-štampači

Preuzmite potpunu kreativnu kontrolu nad slikama uz profesionalne foto-štampače kompanije Canon.

Asortiman profesionalnih A3 foto-štampača

Zahvaljujući sistemu sa 8, 10 ili 12 mastila, ovi A3 štampači su napravljeni tako da ispunjavaju potrebe svakog fotografa: od naprednih amatera do vrhunskih profesionalaca.

PIXMA PRO-200

Uz fokus na štampanje živopisnih fotografija u boji, svestranost i upotrebljivost, PIXMA PRO-200 predstavlja idealan izbor za foto-entuzijaste i ambiciozne fotografe.

Saznajte više

PIXMA PRO-200 Lifestyle

imagePROGRAF PRO-300

Stoni imagePROGRAF profesionalni štampač koji daje A3+ otiske galerijskog kvaliteta, uz jednostavan radni proces za pouzdano štampanje.

Saznajte više

ImagePROGRAF PRO-300

Izbor odgovarajućeg foto-štampača

Dejvid Noton, Canon istraživač, testira asortiman profesionalnih PIXMA štampača dok objašnjava razlike između pigmentnih mastila i mastila zasnovanih na bojama.

Napredna softverska rešenja

Canon Pro-Photo mediji za štampač

Kombinovanje Canon štampača sa Canon mastilima i foto-papirima garantuje optimalne performanse i vrhunski kvalitet sa svakim otiskom.

Canon mastilo za profesionalne štampače

Kompanija Canon uložila je godine u tehnološke sisteme FINE glave za štampanje i u doterivanje mastila kako bi vam pružila rezultate u kojima danas možete da uživate.

Canon Ink for Pro Printers

Podrška za profesionalne foto-štampače

Preuzimajte upravljačke programe, softver, firmver i priručnike; pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i izvorima za rešavanje problema za vaš profesionalni foto-štampač.

SAZNAJTE VIŠE

Možda će vas interesovati i…