PIXMA Home Office Printers
alt text goes here

PIXMA
Štampači za kućnu kancelariju

Produktivni, povezani štampači i višenamenski uređaji visokog kvaliteta za kućne kancelarije.

Inteligentna poslovna rešenja

Bez obzira na vaše poslovne potrebe, PIXMA asortiman za kućne kancelarije pruža inteligentno, efikasno i kvalitetno rešenje.

Štampači

Velika produktivnost

Naši PIXMA štampači i elegantni, kompaktni višenamenski uređaji za kućne kancelarije sadrže mnoštvo praktičnih funkcija, kao što su mehanizmi za automatsko uvlačenje dokumenata i dvostruko uvlačenje papira, za maksimalnu produktivnost štampanja, kopiranja, skeniranja i faksa, uz minimalne troškove.

High Productivity

Pametno povezivanje

Široki asortiman opcija za povezivanje obuhvata Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet i ležišta za SD kartice. Štampajte i skenirajte pomoću više računara i pametnih uređaja uz aplikaciju Canon PRINT.

Smart Connectivity

Vrhunski softver

Softver My Image Garden kompanije Canon kombinuje asortiman poslovnih alatki kroz objedinjeni interfejs koji je jednostavan za korišćenje. Skenirajte dokumente direktno u usluge informatičkog oblaka, kao što su Dropbox i Evernote, radi jednostavnog i bezbednog deljenja.

Cutting edge software

Uštedite novac na mastilu i papiru

Isplativi, opcioni XL i XXL kartridži sa mastilom omogućavaju vam da odštampate više stranica za uloženi novac. Uštedite na papiru i kreirajte dvostrane dokumente profesionalnog izgleda uz funkciju automatskog dvostranog štampanja.

Saznajte više

Štampanje u pokretu

Uživajte u kvalitetnom A4 štampanju u pokretu pomoću prenosivih PIXMA štampača. Odaberite SELPHY za štampanje fotografija formata 10x15 cm (4x6”) u pokretu.

Portable Printing

Prenosivi štampači

A3 štampanje

Štampajte u formatu A3 pomoću PIXMA A3 štampača za dokumente i fotografije. Odaberite namenski profesionalni PIXMA foto-štampač, za fotografije zadivljujućeg kvaliteta.

A3 Printing

A3 štampanje

Ostali PIXMA modeli

Živite priču. Odštampajte priču.

Čuvanje važnih trenutaka u obliku fotografija kvaliteta kao iz laboratorije nikada nije bilo lakše. Počnite da štampate kod kuće za nekoliko sekundi.

Saznajte više

Podrška