Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompaktni foto-štampači

Kreirajte i štampajte prelepe, dugotrajne fotografije sa pametnog telefona, digitalnog fotoaparata, SD kartica i drugih uređaja – pomoću SELPHY kompaktnog foto-štampača koji je izuzetno lak za korišćenje.*

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Sačuvajte specijalne uspomene u obliku prelepih otisaka koje možete da pravite bilo gde, bežično.

Pogledajte još

Featured article1
Selphy CP1300

Canon SELPHY CP1300

Elegantan i prenosiv, ovaj brzi Wi-Fi foto-štampač idealan je za kreiranje jedinstvenih otisaka sa kompatibilnih pametnih uređaja, fotoaparata itd.

Pogledajte još

Featured article1
Fast lab quality

Brzi otisci kvaliteta kao iz fotolaboratorije

Brzi otisci kvaliteta kao iz fotolaboratorije direktno sa pametnog telefona na malom foto-štampaču.*

Pogledajte video

Kreirajte i štampajte foto-kolaže pomoću aplikacije SELPHY Photo Layout

Štampajte direktno sa pametnog telefona na prenosnom foto-štampaču pomoću besplatne aplikacije kompanije Canon za montažu slike i uživajte u dodavanju kreativnih detalja kao što su pečati, filteri, ivice, tekst, preklopi i rasporedi.

Saznajte više

Create and print photo collages with SELPHY Photo Layout app

Štampajte sa bilo kog uređaja, svuda

Gde god da čuvate slike, lako možete da ih odštampate pomoću štampača SELPHY CP1300. Štampajte fotografije direktno sa pametnog uređaja, fotoaparata, memorijskih kartica, USB uređaja ili računara. Koristite funkciju Party Shuffle u aplikaciji Canon PRINT da biste bežično kreirali jedinstvene kolaže pomoću slika sa više smartfona.

Saznajte više

Print from any device - anywhere

Lako ga ponesite gde god da krenete

SELPHY je tako mali i prenosiv da možete da ga ponesete sa sobom na odmor i u porodične posete ili na zabave – kako bi svi mogli trenutno da štampaju i dele prelepe uspomene.

Easy to Carry

Dostupan je asortiman SELPHY medija za razne projekte štampanja. Od otisaka formata razglednice do kvadratnih nalepnica koje su savršene za štampanje sa pametnog telefona – dobijate rešenje za štampanje fotografija za svakoga.*

ID photos

Fotografije za dokumenta

Kreirajte i štampajte fotografije za dokumenta za ličnu ili profesionalnu upotrebu pomoću funkcije ID Photo Print. Odaberite iz širokog asortimana standardnih veličina ili podesite prilagođenu veličinu. Odštampajte više fotografija za dokumenta iste ili različitih veličina na jednom listu, kako biste uštedeli papir.

Square Prints

Kvadratni otisci

Idealni su za ukrašavanje i maštovite projekte sa slikama iz popularnih aplikacija za smartfone i sa kompaktnih fotoaparata.

Credit Cards

Kreditne kartice

Format kreditne kartice odličan je za manje ramove i za fotografije koje držite u novčaniku ili u tašni.

Mini Stickers

Male nalepnice

Mini nalepnice koristite za zabavne i kreativne projekte pravljenja rukotvorina i za ukrašavanje.

Dye Sub

Sublimacija boje

Tehnologija sublimacije boje garantuje otiske kvaliteta kao iz fotolaboratorije, koji će trajati do 100 godina ako se drže u albumu. Specijalni zaštitni premaz garantuje da će svaki otisak biti potpuno suv i otporan na vodu, otiske prstiju i ogrebotine.

100 godinaSublimacija boje

Kompleti mastila i papira

SELPHY kompleti mastila i papira dostupni su sa baš onom količinom mastila i papira koja vam je potrebna za broj fotografija koji želite da napravite, pa možete da zamenite i mastilo i papir u jednom jednostavnom koraku.**

SELPHY Square QX10

SELPHY CP1300 i SELPHY CP1000

Optimizovanje slike

Za najbolje rezultate na foto-štampaču SELPHY CP1300 koristite automatsku optimizaciju slike (Auto Image Optimize) kako biste automatski poboljšali kvalitet štampe. Image Optimize detektuje i ispravlja nedostatke na slici, podešava osvetljenost i boju lica, uz istovremeno smanjivanje neželjenog šuma, čime otisci dobijaju vrhunsku jasnoću i bogatstvo boja.

Image Optimize – siva

Image optimize

Svi štampači iz asortimana

Pronađite inspiraciju

#FreeYourStory

Budite smeli. Izrazite se. Budite originalni. Pokažite nam život kroz objektiv. Bez obzira da li su to fotografije, štampani materijal ili film, želimo da vidimo vašu jedinstvenu perspektivu sveta onako kako ste je zabeležili.

Saznajte više

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Podrška za SELPHY

Preuzmite upravljačke programe, softver i priručnike, uz pristup onlajn tehničkoj podršci i izvorima za rešavanje problema.

Podrška za SELPHY

Support Selphy

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrujte se

*Informacije o svim dostupnim funkcijama potražite na stranici za određeni model.

**Štampanje na medijima iz serije KC zahteva korišćenje kasete za papir formata kreditne kartice koja se prodaje odvojeno.

iPad, iPhone, iPod i iPod touch su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim zemljama. AirPrint™ i AirPrint logotip su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ i Picasa™ su registrovani zaštićeni trgovački znakovi kompanije Google Inc.

Windows® i Windows logotip su zaštićeni trgovački znakovi Microsoft grupe kompanija