Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompaktni foto-štampači

Kreirajte i štampajte prelepe, dugotrajne fotografije sa smartfona, digitalnog fotoaparata, SD kartica i drugih uređaja – pomoću SELPHY kompaktnog foto-štampača koji je izuzetno lak za korišćenje.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Sačuvajte specijalne uspomene u obliku prelepih otisaka koje možete da pravite bilo gde, bežično.

Featured article1

Štampači

Fast lab quality

Brzi otisci kvaliteta kao iz fotolaboratorije

Prikazane funkcije takođe su dostupne na drugim SELPHY štampačima sa podrškom za Wi-Fi i aplikaciju Canon PRINT.

Pogledajte video

Štampanje sa pametnih uređaja

Ako želite najbolji foto-štampač iz asortimana SELPHY za štampanje sa smartfona, odaberite model SELPHY CP1300. Omogućava brzo i lako bežično štampanje sa Android i iOS smartfona i tableta, direktno ili pomoću aplikacije Canon PRINT.

Smart Device Printing

Dostupan je asortiman SELPHY medija za razne projekte štampanja. Od otisaka formata razglednice do kvadratnih nalepnica koje su savršene za štampanje sa smartfona, dostupno je rešenje za štampanje fotografija za svakoga.

ID photos

Fotografije za dokumenta

Kreirajte i štampajte fotografije za dokumenta za ličnu ili profesionalnu upotrebu pomoću funkcije ID Photo Print. Odaberite iz širokog asortimana standardnih veličina ili podesite prilagođenu veličinu. Odštampajte više fotografija za dokumenta iste ili različitih veličina na jednom listu, kako biste uštedeli papir.

Square Prints

Kvadratni otisci

Idealni su za ukrašavanje i maštovite projekte sa slikama iz popularnih aplikacija za smartfone i sa kompaktnih fotoaparata.

Credit Cards

Kreditne kartice

Format kreditne kartice odličan je za manje ramove i za fotografije koje držite u novčaniku ili u tašni.

Mini Stickers

Male nalepnice

Mini nalepnice koristite za zabavne i kreativne projekte pravljenja rukotvorina i za ukrašavanje.

Kompleti mastila i papira

SELPHY kompleti mastila i papira dostupni su sa baš onom količinom mastila i papira koja vam je potrebna za količinu fotografija koju želite da napravite, pa možete da zamenite obe stvari u jednom jednostavnom koraku. Štampanje na medijima iz serije KC zahteva korišćenje kasete za papir formata kreditne kartice, koja se prodaje odvojeno.

Pristupačni i fiksni troškovi po otisku

Pixel to Print

Od piksela do štampanja

SELPHY vam omogućava da pravite otiske različitih formata, da kombinujete više fotografija na jednoj stranici pomoću funkcije Layout Print ili da kreirate prelepe kolažne otiske sa efektima u boji pomoću funkcije Shuffle Layout. Za najbolje rezultate koristite Auto Image Optimize kako biste automatski poboljšali kvalitet štampe.

Optimizovanje slike

Image Optimize detektuje i ispravlja nedostatke na slici, podešava osvetljenost i boju lica, uz istovremeno smanjivanje neželjenog šuma, čime otisci dobijaju vrhunsku jasnoću i bogatstvo boja.

Image Optimize – siva

Image optimize
Dye Sub

Sublimacija boje

Tehnologija sublimacije boje garantuje otiske kvaliteta kao iz fotolaboratorije, koji će trajati do 100 godina ako se drže u albumu. Specijalni zaštitni premaz garantuje da će svaki otisak biti potpuno suv i otporan na vodu, otiske prstiju i ogrebotine.

100 godinaSublimacija boje

Štampajte sa bilo kog uređaja, svuda

Gde god da čuvate slike, lako možete da ih odštampate pomoću SELPHY štampača. Štampajte fotografije direktno sa pametnog uređaja, fotoaparata, memorijskih kartica, USB uređaja ili računara. Koristite funkciju Party Shuffle u aplikaciji Canon PRINT da biste bežično kreirali jedinstvene kolaže pomoću slika sa više smartfona.

Print Anywhere

Lako ga ponesite gde god da krenete

SELPHY je tako mali i prenosiv da možete da ga ponesete sa sobom na odmor i u porodične posete ili na zabave – kako bi svi mogli trenutno da štampaju i dele prelepe uspomene.

Easy to Carry

Podrška

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrujte se

iPad, iPhone, iPod i iPod touch su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim zemljama. AirPrint™ i AirPrint logotip su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ i Picasa™ su registrovani zaštićeni trgovački znakovi kompanije Google Inc.

Windows® i Windows logotip su zaštićeni trgovački znakovi Microsoft grupe kompanija