15x wide L-series lens

XF705

Širokougaoni objektiv iz serije L sa zumom od 15X

Kvalitet serije L

Crveni prsten na objektivima iz čuvene serije L kompanije Canon već dugo označava profesionalnu seriju ove kompanije po pitanju kvaliteta izrade, izdržljivosti i izvanrednog kvaliteta slike, uključujući korišćenje Super UD i asferičnih elemenata objektiva sa ciljem značajnog poništavanja aberacija.

L-series quality

Širokougaoni objektiv sa optičkim zumom od 15x

Ovaj snažni 4K objektiv beleži maksimalne detalje subjekata i pruža izvanrednu fleksibilnost uz široku žižnu daljinu od 25,5 mm i optički zum od 15x. Napredni zum od 30x dostupan je prilikom snimanja u FHD rezoluciji.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Profesionalno rukovanje uz 3

nezavisna prstena na objektivu

XF705 je opremljen sa 3 nezavisna, dobro razmaknuta prstena koji omogućavaju precizno upravljanje fokusom, zumom (uz mehaničke korake od 90 stepeni, od širokougaonog do telefoto opsega) i blendom.

Professional operation with three independent lens rings

Izuzetno glatka stabilizacija slike

Sistem za stabilizaciju slike kompanije Canon, sa optičkim i dinamičkim opcijama, funkcioniše kao celina radi postizanja efektivne stabilizacije slike u 5 osa. Korisniku pruža pouzdanje prilikom snimanja u pokretu ili iz ruke.

Super-smooth Image Stabilisation

Prelepo isticanje uz blendu sa 9 krilaca

Biće dostupna blenda sa 6 krilaca i 9 krilaca' we might need to create this image and will share prior to final publication.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Širokougaoni i telefoto adapteri

Dodatno proširite optičke mogućnosti objektiva dodavanjem opcionog širokougaonog konvertora WA-U58, za uvećanje od 0,8x, odnosno opcionog telefoto konvertora TL-U58 za uvećanje od 1,5x.

Wide 15x optical zoom

Srodni proizvodi