Canon imageFORMULA P-215

imageFORMULA P-215

U kancelariji, kod kuće ili u pokretu, elegantni P-215 pruža pravu praktičnost priključivanja i skeniranja. U pitanju je najbrži prenosni skener, sa brzinama obostranog skeniranja do 30 slika u minuti.

Prednosti

  • Brzo USB skeniranje do 30 slika u minuti
  • Skeniranje serije dokumenata uz mehanizam za automatsko uvlačenje kapaciteta 20 listova
  • Veoma kompaktan uređaj koji štedi prostor i lako se prenosi
  • Podržava skeniranje ID kartica i kartica sa reljefom
  • Skeniranje u Google Docs i Evernote
  • Izvanredan kvalitet slike
  • Snažan softver sa podrškom za Mac i PC

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon imageFORMULA P-215

Najproduktivnije skeniranje preko USB veze


imageFORMULA P-215 je najproduktivniji skener u svojoj klasi. Uz brzine obostranog skeniranja do 30 slika u minuti i mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 20 stranica koji je vodeći na tržištu, korisnici mogu efikasno da skeniraju u kancelariji, kod kuće ili u pokretu. Pune nazivne brzine skeniranja moguće je postići povezivanjem samo pomoću jednog USB kabla koji koristi USB 3.0 interfejs.

Veoma kompaktan uređaj koji štedi prostor i lako se prenosi


Ultralagani i kompaktni model P-215 idealan je za kancelariju, zahvaljujući sofisticiranom i elegantnom srebrnom i crnom dizajnu. Kompaktne dimenzije omogućavaju lako postavljanje skenera na pretrpane radne stolove. Prava mogućnost priključivanja i skeniranja dostupna je jednostavnim povezivanjem skenera na bilo koji PC ili Mac računar. Jedinstveni ugrađeni softver CaptureOnTouch Lite kompanije Canon spreman je za rad - nema potrebe za učitavanjem upravljačkih programa niti softvera.

Namenski skener ID kartica


Pošto skeniranje kartica sve više dobija na važnosti radi provere identiteta pomoću ID-a, P-215 poseduje namenski otvor za skeniranje kartica. Sofisticirani mehanizam za uvlačenje sa vraćanjem omogućava brzo skeniranje ID kartica i kartica sa reljefom.

Poboljšana obrada slika


Napredna tehnologija omogućava izuzetno precizno skeniranje do rezolucije 600 tpi. Bogat asortiman funkcija za obradu slika, kao što su automatsko otkrivanje boja i automatsko prepoznavanje orijentacije teksta, daju vrhunski kvalitet skeniranja koji je idealan za kreiranje PDF datoteka koje se mogu pretraživati.

Direktno skeniranje u oblak


Korisnicima se pruža mogućnost direktnog skeniranja u različite usluge oblaka, što podrazumeva Evernote, GoogleDocs™ i SharePoint. To omogućava brzo otpremanje informacija u oblak kako biste im pristupali sa bilo kojeg mesta, u bilo koje vreme.

Snažan softverski paket


P-215 koristi ISIS i TWAIN upravljačke programe kako bi vam omogućio jednostavnu integraciju sa standardnom aplikacijom za obradu slika, a isporučuje se i sa kompletnim paketom softvera koji će korisnicima pomoći da efikasnije obavljaju posao. Intuitivni interfejs softvera CaptureOnTouch kompanije Canon olakšava skeniranje. On obuhvata funkciju potpuno automatskog režima, koja automatski primenjuje najbolje postavke za zadatke za skeniranje. PageManager (Mac) i PaperPort (Windows) pružaju alatke za efikasno upravljanje datotekama i za konverziju. A skeniranje vizitkarti nikada nije bilo lakše, zahvaljujući aplikaciji BizCard

Kompleti za razvoj softvera


Dostupni su u softveru CaptureOnTouch i CaptureOnTouch Lite (ugrađen je u skener), a programerima omogućavaju da bez muke integrišu model P-215 sa prilagođenim softverom i da kreiraju veze sa aplikacijama nezavisnih proizvođača.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA P-215, njegovim funkcijama i mogućnostima.