LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA 4K I FULL HD KAMKORDERI ZA
VIDEO ENTUZIJASTE

Kreirajte izvanredne filmove koji izražavaju vašu strast za pričanjem priča pomoću naprednog LEGRIA HF G asortimana.

Vrhunski kvalitet i kreativnost

Asortiman LEGRIA HF G sadrži naprednu tehnologiju i veliki izbor kreativnih kontrola u kamkorderu za snimanje iz ruke koji je jednostavan za korišćenje i idealan za vlogere, jutjubere, kreatore dokumentarnih i nezavisnih filmova.

Napredna tehnologija

Zabeležite neverovatno glatke i živopisne video zapise, čak i pri nezgodnom osvetljenju, zahvaljujući funkcijama kao što su 4K CMOS senzor od 1" ili HD CMOS PRO senzor, ugrađeni ND filter, stabilizacija slike u 5 osa sa optičkom stabilizacijom slike i široki dinamički opseg.

Advanced technology

Ugodno kreativno snimanje

Uživajte u laganom snimanju iz ruke uz prekidač za zum profesionalnog stila, tražilo sa mogućnošću naginjanja i intuitivni ekran. Upotrebite prilagodljivu funkcijsku dugmad i točkić da biste preuzeli kontrolu i ubrzali rad i povežite mikrofon i slušalice za zvuk visokog kvaliteta.

Comfortable creative shooting

4K ili Full HD?

Otkrijte prednosti snimanja u 4K ili Full HD rezoluciji – od rezolucije slike do skladištenja podataka, uređivanja i reprodukcije – da biste mogli izabrati uređaj koji najbolje odgovara svim vašim kreativnim projektima, sada i u budućnosti.

Pročitajte više

4k or Full HD?

Koji Canon fotoaparat je najbolji za vaše potrebe snimanja video zapisa

Niste sigurni koji tip Canon uređaja je najbolji za vas? Uporedite prednosti snimanja filmova LEGRIA kamkorderom, EOS fotoaparatom sa zamenjivim objektivima ili jednim od naših kompaktnih fotoaparata.

Pročitajte više

Which Canon camera is best for your video needs

Niste pronašli ono što želite?