O kompaniji Canon

Obogaćivanje života i poslovanja kroz doživljaje snimanja slike. Sve što radimo, gde god to da radimo, počinje sa ovim.
about canon

O kompaniji Canon

Mi smo vodeća tehnološka kompanija, osnovana 1937, a posvećeni smo tome da ljudima pomognemo da ponovo zamisle i pomere granice mogućeg kroz snimanje slike.

Naše stalne inovacije zadržale su nas u središtu izvanrednog snimanja slike tokom 80-godišnje istorije, što nam je omogućilo da razvijemo vodeću tehnologiju u industriji koja podržava buduće zahteve fotografa, videografa, kancelarijskih radnika, profesionalnih štamparija, stručnjaka za medicinsko snimanje i drugih.

Naše tehnologije za obradu slike koristimo da bismo otišli izvan granica našeg bogatog asortimana postojećih proizvoda, u nove oblasti poslovanja gde naša tehnologija obrade slike može da pomeri granice onoga što je moguće. To obuhvata razvoj satelita, inovacije na polju medicine, razvijanje mogućnosti opreme za štampanje i industrijsku primenu i mrežnih video kamera, koje doprinose razvoju pametnih gradova. Glavna snaga kompanije Canon na polju optičke tehnologije i tehnologije obrade slike takođe doprinosi napretku astronomije.

Neprestanim hvatanjem u koštac sa novim izazovima čvrsto verujemo da možemo da opravdamo našu korporativnu filozofiju „Kyosei“ koja prenosi našu posvećenost tome da svi ljudi, bez obzira na rasu, religiju i kulturu, harmonično žive i rade zajedno za opšte dobro i da doprinose uspešnom društvu.

Pročitajte našu Canon priču da biste saznali više o kompaniji, a brošuru Canon Frontier da biste pogledali naše inovacije na polju tehnologije i istraživanja i razvoja. Više informacija o istoriji kompanije Canon potražite na našoj globalnoj veb stranici.
INOVACIJE

O kompaniji Canon Europe

Učestvujemo sa približno četvrtinom globalnih prihoda kompanije Canon. Sa kancelarijama u Londonu u Ujedinjenom Kraljevstvu i Amstelvenu u Holandiji, Canon Europe upravlja operacijama za regionalnu prodaju i marketing za Evropu, Bliski istok i Afriku. Canon Europe i kompanije iz grupe zapošljavaju preko 13.300 ljudi na približno 120 tržišta širom regiona.

Naša korporativna priča

U regionu EMEA poslujemo više od 60 godina, a naša svrha je da transformišemo svet kroz snimanje slike.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

Canon objekti za istraživanje i proizvodnju u Evropi

Pored toga, Canon ima određeni broj objekata za istraživanje i proizvodnju u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi, koji donose inovacije i nova rešenja u ključne oblasti našeg poslovanja:

 • Axis Communications

  Istraživanje i razvoj mrežnih video rešenja.

 • BriefCam Ltd.

  Rešenja za analiziranje video zapisa za pretvaranje video zapisa u pretražive, izvodljive i merljive informacije.

 • Canon Bretagne

  Kreira, proizvodi, reciklira i puni kartridže za toner širom Evrope.

 • Istraživački centar Canon France

  Istraživanje i razvoj mrežnih i komunikacionih tehnologija za prenos i povezivanje sa visokokvalitetnom obradom video podataka velikog obima: i sistemima i tehnologijama sigurnosnih kamera.

 • Canon Giessen

  Servis i centar za podršku, uključujući ponovnu proizvodnju i popravku mašina za kopiranje i kamera.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Istraživanje i razvoj VI automatizacije sistema za podršku kliničkim odlukama.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Pruža vrhunske tehnologije za obradu slike i ključni je dobavljač softvera koji se koristi u modernoj opremi za dijagnostiku oka.

 • Canon Production Printing Germany

  Istraživanje i razvoj, proizvodnja, prodaja i distribucija veoma brzih štampača, dodatne opreme, softvera i potrošnog materijala

 • Canon Production Printing Netherlands

  Istraživanje i razvoj komercijalnih štampača velikog formata, štampača srednje i velike brzine za kancelarijsku upotrebu, potrošnog materijala itd.

 • Milestone Systems

  Istraživanje i razvoj rešenja za upravljanje video zapisima.

 • NT-WARE

  Razvoj i prodaja rešenja za upravljanje štampanjem i skeniranjem.

 • Canon Camera

  Kompanije Canon grupe sa sedištem u Evropi

  Imamo najširi portfolio optičke tehnologije i ostajemo globalni lider u industriji. To postižemo sa nekoliko kompanija iz grupe koje nude stručnost na polju softvera, mrežnih video rešenja, štampe i medicinskih istraživanja, kako bismo na tržište plasirali najinovativniju tehnologiju za snimanje slike.

  Možda će vas takođe interesovati

  Obratite nam se

  Saznajte kako da nam se obratite.