Sponzorstva

Canon Camera

Sponzorstva

Naše sponzorske aktivnosti u regionu EMEA pokrivaju društvene, kulturne i sportske aktivnosti koje podržavaju ciljeve društvene odgovornosti za naš brend, poslovanje i korporativnu društvenu odgovornost i koje su u skladu sa svrhom našeg brenda – snimanjem slike transformišemo svet.

Svojom korporativnom filozofijom Kyosei trudimo se da pružimo svoju ekspertizu na polju snimanja slike kako bismo ostavili trag u društvu. Kyosei prenosi našu posvećenost posmatranju svih ljudi, bez obzira na kulturu, običaje, jezik ili rasu, kako harmonično „zajednički žive i rade za opšte dobro“.

Igre Komonvelta 2022.

Kompanija Canon je zvanični sponzor snimanja za Igre Komonvelta 2022. u Birmingemu, koje će se održati od 28. jula do 8. avgusta 2022. Koristićemo kompletan asortiman naših vodećih rešenja za snimanje slike da bismo pomogli da Igre budu viđene kao nikada ranije.

Canon ambasador Pjotr Malecki kleči na plaži i snima odbojkaša.
Expo 2020 Dubai

Svetska izložba 2020, Dubai

Canon je zvanični partner za štampanje i snimanje slike na Svetskoj izložbi 2020. U Dubaiju. Ova platforma pruža nam uzbudljive prilike da pokažemo naše inovativne tehnologije, proizvode i usluge tokom šestomesečne izložbe koja će se održati od 20. oktobra 2020. do 10. aprila 2021.

Visa pour l’image

Visa Pour l’Image, međunarodni festival foto-žurnalistike, pozdravlja posetioce iz celog sveta na nizu izložbi, diskusija za okruglim stolom, projekcija i dodela nagrada.

Privilegovani smo i ponosni na to što podržavamo festival Visa pour l’image više od 30 godina.

visa logo
Canon foundation final

Canon fondacija u Evropi

Fondacija podržava našu korporativnu filozofiju Kyosei – „zajednički život i rad za opšte dobro“.

Mi u kompaniji Canon želimo da budemo sigurni da aktivnosti sa kojima sarađujemo mogu da se povežu i da komuniciraju sa širokim opsegom naših klijenata na emotivan način koji podržava svrhu našeg brenda da „snimanjem slike transformišemo svet“.

Sva partnerstva u koja ulazimo moraju da se usklade sa našim vrednostima, pa stoga težimo da sarađujemo sa aktivnostima koje: 

  • Smatraju se inovativnim, hrabrim i/ili vizionarskim
  • Mogu da pruže platformu za predstavljanje naše tehnologije i usluga za snimanje slike
  • Promovišu našu posvećenost održivosti
  • Demonstriraju našu korporativnu filozofiju Kyosei – zajednički život i rad za opšte dobro.
  • Usklađene su sa našom korporativnom vizijom „obogaćivanja života i preduzeća kroz iskustvo na polju snimanja slike“

 Trenutno ne razmatramo mogućnosti novih partnerstava, ali kada razmatramo predlog, koristimo sledeće kriterijume kako bismo lakše odlučili:

  • Ne sponzorišemo pojedince niti timove. To uključuje blogere, vlogere i putne projekte gde pojedinac traži besplatan proizvod u zamenu za promociju. Posetite Canon Pro stranicu za dodatne informacije o ambasadorskom programu kompanije Canon
  • Događaj/aktivnost mora da bude pan-evropski projekat. Za lokalne aktivnosti, obratite se relevantnoj kancelariji kompanije Canon
  • Događaj/aktivnost ne sme da ima nikakve verske asocijacije, političke veze kao ni da bude povezan sa bilo kakvim oblikom ratovanja
  • Svaki događaj/aktivnost koju razmatramo mora da podržava naše ciljeve održivosti

Možda će vas takođe interesovati

Obratite nam se

Saznajte kako da nam se obratite.