Birdwatching binoculars
alt text goes here

DVOGLEDI ZA
POSMATRANJE PTICA

Dvogledi visokih performansi za posmatranje ptica i divljih životinja.

Canon kvalitet i performanse

Svi naši dvogledi za posmatranje ptica pružaju Canon preciznu optiku i optički stabilizator slike koji garantuje udoban i opušten doživljaj posmatranja ptica tokom dužih vremenskih perioda.

Približite se onoliko koliko je potrebno

Naši dvogledi sa uvećanjem od 8x do 10x pružaju svestranu prenosivost, za opušteno posmatranje ptica. Svetliji dvogledi istog uvećanja bolji su pri slabom osvetljenju, dok su modeli sa uvećanjem od 12x i 14x odlični za posmatranje manjih ptica ili udaljenih divljih životinja.*

8x to 10x binocular

Uživajte u svetlijem prikazu

Što više svetla dvogled prima, svetliji će biti prikaz. Naš dvogled 10x42L IS WP ima vrhunsku Canon optiku iz serije L i daje svetlo vidno polje, što ga čini idealnim za posmatranje ptica u uslovima prigušenog ili slabog osvetljenja.

10x42L IS WP binoculars

Izuzetno stabilan prikaz

Uživajte u izuzetno stabilnom prikazu iz ruke, kao i u lakom identifikovanju i praćenju ptica pri velikom uvećanju, čak i u letu, zahvaljujući optičkom stabilizatoru slike kompanije Canon koji precizno popravlja mnoge tipove pomeranja i podrhtavanja.

Saznajte više

A super steady view

Dodatno se približite, uz izvanredan kvalitet

Uživate u lakom identifikovanju ptica pri svim uvećanjima zahvaljujući preciznoj optici kompanije Canon, uz preciznu Porro II optiku sa prizmom kompanije Canon sa niskim nivoom izobličenja i Super Spectra premaz, za svetao, jasan i detaljan prikaz.

Canon precision optics

Posmatrajte u svim vremenskim uslovima

Naš vrhunski vodootporni dvogled 10x42L IS WP može da izdrži najsurovije uslove, uz zaštitu od vremenskih uslova u skladu sa japanskim industrijskim standardima (JIS7). Drugi modeli imaju izdržljivu, gumiranu površinu za lako držanje, kao i različite nivoe zaštite od vremenskih uslova.

waterproof 10x42L IS WP

Postignite širi prikaz

Dvogledi sa manjim uvećanjem (od 8x do 10x) daju širi prikaz, za lakše posmatranje brzih i udaljenih ptica. Dvogledi sa istim uvećanjem uvećavaju subjekte u istoj meri, ali neki pružaju šire vidno polje, sa više okolnih detalja.

See a wider view 8x to10x binoculars

Preporučeni dvogledi za posmatranje ptica

Odaberite iz asortimana uvećanja, za najbolji personalizovani doživljaj posmatranja ptica.

Druge aktivnosti

Otkrijte naš kompletan asortiman dvogleda i pronađite željene informacije da biste odabrali odgovarajući dvogled.

*Prikazane slike služe samo kao ilustracije.

Srodni proizvodi