hero

EOS R

Uživajte u EOS svetu uz asortiman specijalne dodatne opreme

EOS R je najnoviji član poznate EOS porodice, potpuno kompatibilan sa sistemom razvijanim i poboljšavanim tri decenije. Uz inovativni EOS R dizajn, lako ćete koristiti druge EF i EF-S objektive, Speedlite bliceve i dodatnu opremu preko adaptera.

Izuzetne optičke performanse

RF objektivi su namenski konstruisani za EOS R i postavljaju nove standarde u moći razlučivanja. Tajna njihovog uspeha je nov dizajn sistema za montažu objektiva, koji stavlja objektiv na optimalnu udaljenost od senzora. Genijalni dizajn je stvorio novu priliku za konstruisanje asortimana EOS R objektiva serije L koji daju vrhunske optičke performanse i obezbeđuju da se u fotografiji zabeleži maksimalan broj detalja.

Koristite postojeće EF ili EF-S objektive

Uz RF objektive, na EOS R-u možete da koristite ceo asortiman Canon EF i EF-S objektiva bez gubitka kvaliteta slike ili radnih karakteristika, uz brojne adaptere1. Adapteri ne ometaju komunikaciju između tela i objektiva, ali daju veću kontrolu, omogućujući da koristite svoje objektive i istražujete druge iz ekosistema Canon objektiva.

1pogledajte specifikacije

Možda će vam se svideti i
Canon related article perfect blend

EOS R

Savršen spoj intuitivnosti i odičnog dizajna

Related connect upload

EOS R

Povežite se, otpremajte i delite svuda

Related tell your stories

EOS R

Pripovedajte u obliku 4K video zapisa i ispunite ekran detaljima

Use your EF or EF-S

Istražite širok spektar mogućnosti za osvetljenje

Dodatna pogodnost pripadanja porodici EOS je u tome da je EOS R kompatibilan sa postojećom Canon dodatnom opremom, uključujući ceo trenutan asortiman Speedlite bliceva i specijalizovane proizvode, kao što je Macro Ring Lite serija. Tehničke pogodnosti koje donosi Chronus daje vam još opcija za kreativno i fotografisanje po slabom svetlu.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Možda će vas takođe interesovati