Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

EOS dizajn i rukovanje, bez kompromisa

Canon EOS RP će trenutno pružiti poznat doživljaj korisnicima EOS modela zahvaljujući rukohvatu koji je dizajniran za udobno celodnevno snimanje. Opcioni dodatni rukohvat još više povećava udobnost, dok kompaktno telo od legure magnezijuma izuzetno kvalitetne izrade i težine od samo 485 g (sa baterijom i memorijskom karticom) omogućava lako nošenje ovog fotoaparata na putovanja. USB punjenje vam omogućava da punite u pokretu.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Pogledajte u budućnost

Canon EOS RP ima LCD ekran od 7,5 cm/3 inča osetljiv na dodir sa promenljivim uglom rezolucije 1.040.000 tačaka koji omogućava naginjanje, za nove kreativne uglove, kao i OLED elektronsko tražilo od 0,39" rezolucije 2,36 miliona piksela sa prilagodljivim prikazom informacija koje vam pomaže da kadrirate i vizuelizujete subjekat iz bilo kojeg ugla. Ležište za UHS-II karticu pruža kompatibilnost sa postojećim SD karticama, kao i sa UHS-II standardom koji omogućava veće brzine upisivanja i snimanje 4K videa. Dugmad i točkiće moguće je prilagoditi željenim načinima snimanja.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Usmeravanje ka većoj kreativnosti

Canon EOS RP vam pruža punu kontrolu, uz komande, dugmad i sistem menija nadohvat ruke, što vam ostavlja slobodu da se usredsredite na izvanredne kompozicije. Interfejs sa vodičom, kreativni scenski režimi, režim fleksibilnog prioriteta (FV) i ručni režim daju vam pouzdanje i pomažu vam da preuzmete kontrolu nad kreativnošću.

Gergo holding Canon EOS RP

Možda će vam se svideti i
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Novi standard za kvalitet slike punog formata

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fleksibilno snimanje i besprekorno povezivanje

Možda će vas takođe interesovati