Za poslovnu upotrebu

PTZ kamere

Uz kontrolu bez napora možete da nadgledate prostrane površine i pratite subjekte sa lakoćom, zahvaljujući mogućnostima za horizontalno/vertikalno pomeranje i zumiranje na našim kamerama. Budući da se ovi modeli lako podešavaju i imaju široko vidno polje, idealni su za upravljanje saobraćajem, nadgledanje grada i maloprodajnih centara.

Široko vidno polje

U slučaju kada je potreban nadzor koji obuhvata velike površine, mogućnosti horizontalnog/vertikalnog pomeranja i zumiranja na ovim modelima čine ih veoma isplativim. Brzo možete da pratite prostrane površine - ručno ili automatski – kao i da pratite i nadgledate subjekte sa lakoćom. Kad god je potreban dalji pregled, mogućnost snažnog zuma omogućava detaljne snimke u krupnom planu visokog kvaliteta, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Fieldof View
Optional housings

Opciona kućišta i dodatna oprema

Fleksibilna instalacija je zagarantovana, budući da naše kamere mogu da se napajaju preko naponske mreže ili Ethernet veze. Opcije kućišta kamere, na primer, od delimično prozirnog ili prozirnog materijala, daju fleksibilnost pri instalaciji u raznovrsnim okruženjima – od automobilskih parkinga do koncertnih sala.

Kamere u kućištu

Box Cameras

Napravljene za raznovrsne primene, naše kamere u kućištu pružaju široke uglove gledanja i jednostavno se instaliraju, bez obzira da li je reč o zidnoj ili plafonskoj montaži.

Kamere u kućištu u obliku kupole

Dome Cameras

Naše kamere u kućištu u obliku kupole dokazale su da nadzor takođe može da bude diskretan. Kompaktne i estetski prijatne, savršene su za okruženja u zatvorenom i na otvorenom.