KREATIVNO ŠTAMPANJE

Sezonske rukotvorine od papira: lepo proslavite Noć veštica uz štampani materijal

Papir i makaze na gotovs. Pogledajte ove jednostavne ideje za kartice, maske, ukrase i druge materijale za štampanje na temu jeseni, koje možete da kreirate kod kuće.
Ukrasi za Noć veštica raspoređeni na drvenoj polici i vise sa grane ofarbane u belo.

Noć veštica postaje sve popularnija i evoluirala je u dan trikova, čašćavanja i prevelikih količina slatkiša. Ali to ne znači da morate da požurite i kupite skupe nove kostime ili plastične ukrase. Otkrijte promišljene, zabavne i održive mogućnosti pravljenja rukotvorina od papira – domaći ukrasi, „uradi sam“ maske za Noć veštica, višekratne kese za slatkiše i još toga.

Treba vam samo kreativno nadahnuće, papir i Canon štampač. Serija PIXMA TS7450 je kompatibilna sa raznim medijima, kao što je magnetni foto-papir koji može da se umetne preko mehanizma za automatsko uvlačenje dokumenata, pa je idealna za razne projekte pravljenja rukotvorina. Kompaktni Canon SELPHY CP1500 štampa visokokvalitetne slike na raznim papirima, od veličina razglednice do mini nalepnica, pa možete da kreirate svoje ukrase da biste proslavili sezonu.

Odaberite rukotvorine od papira koje vam omogućavaju da oslobodite maštu, preuzmite predložak ili dizajn koji vam privlači pogled, odštampajte na preporučenom papiru i pratite uputstva za spektakularnu sablasnu sezonu.

Odštampani ukrasi

Papirni ukrasi za Noć veštica vise sa grane ofarbane u belo.

Creative Park sadrži čitav niz predložaka za štampanje za Noć veštica, kao što je ovaj zabavni komplet ukrasa. Takođe ćete pronaći informacije o vremenu potrebnom za sklapanje i o preporučenim tipovima papira.

Papirni Džek O' Lantern koji se smeje.

Ovaj nasmejani Džek O' Lantern izgledao bi odlično na simsu, a može da se prilagodi tako da izgleda manje strašno ako želite dizajn bundeve za više sezonski izgled.

Noć veštica, kao i mnogi praznici, označava smenu godišnjih doba – noći postaju sve duže, a dani su hladniji. Priroda je takođe najživlja, a drveće je ukrašeno nijansama crvene i narandžaste boje.

U svoj dom možete da prenesete teme i boje jeseni tako što ćete štampati male, ali visokokvalitetne fotografije bašti ili parkova blizu mesta gde živite pomoću kompaktnog bežičnog štampača kao što je Canon SELPHY CP1500 ili SELPHY Square QX10. Postavite fotografije na odsečenu granu da biste kreirali prelepu viseću izložbu koja može da ukrasi zid iznad kamina, baš kao što je dizajner enterijera Jasmin Robertson učinila u svom vodiču za kućne dekoracije inspirisane prirodom. Ili se oprobajte u pravljenju sopstvenih dizajnerskih rešenja sa lišćem. Odštampajte ih na raznobojnom papiru – ljubičasta, narandžasta i crna za doživljaj za Noć veštica – i pretvorite ih u ukrase bušenjem rupa i nizanjem.

Aplikacija Canon Creative Park sadrži mnoštvo ideja za Noć veštica i besplatnih predložaka. Zašto ne biste ukrasili dom mini slepim miševima, mačkama i veštičijim kapama? Ili nanizali baner „Srećna Noć veštica“ na prozoru? Sve je odštampano na papiru, pa možete da ih savijete i sačuvate za sledeću godinu ili da ih odložite u korpu za recikliranje.

Maske i kostimi za Noć veštica

Asortiman papirnih maski za Noć veštica raspoređenih na stolu ispod natpisa „Srećna Noć veštica“.

Creative Park sadrži mnoštvo predložaka za maske za Noć veštica, uključujući crne mačke i buljave sove, koje mogu da budu odlična početna tačka za dizajn kostima. Postoji čak i veštičija kapa i metla.

Deca će obožavati da energiju i maštu posvete pravljenju kostima. Počnite sa „uradi sam“ maskom za Noć veštica. Koristite Canon mat foto-papir za zaista živopisne rezultate i štampajte na štampaču Canon PIXMA. Jednostavni i svestrani Canon PIXMA G640 sa šest mastila zasnovanih na bojama nudi izvanredan kvalitet. Nakon što isečete masku – uključujući oči – zakačite gumene trake sa obe strane pomoću rupa, lepka ili selotejpa.

Zatim osmislite dizajnerska rešenja za jesenje majice. Možete da se odlučite za bundeve ili šolju vrućeg kakaoa kako biste obeležili sezonu. Ili, ako želite da prikažete svoju strašniju stranu, crne mačke ili komplet kosturskih kostiju, koje izgledaju odlično kada se odštampaju u beloj boji na crnoj podlozi. Učinite ih posebnim tako što ćete kreirati odgovarajući komplet sa imenima vaše dece i sa godinom, ili komplet za sve članove porodice.

Višekratni magneti za frižider

Ruka postavlja magnete u obliku crne mačke na prednju stranu šporeta.

Ovi predlošci u obliku crne mačke idealni su za ukrašavanje kuhinje za sezonsku zabavu. Pravljenje rukotvorina od papira takođe može da pomogne u okupljanju porodice, čime braća i sestre dobijaju priliku da se povezuju oko zajedničkih kreativnih dostignuća.

Možete čak i da pravite ukrase za prikazivanje godinu za godinom, bez obzira da li je to na frižideru ili okviru ogledala – svaka metalna površina je pogodna za pokazivanje domaćih magneta. Sve što vam treba je štampač Canon PIXMA i Canon magnetni foto-papir.

Ne zaboravite da držite Canon fotoaparat ili smartfon pri ruci tokom proslave kako biste mogli da snimate specijalne trenutke dok se odvijaju. Zatim možete da ih štampate putem Wi-Fi veze na Canon PIXMA štampaču pomoću aplikacije Canon PRINT za kreiranje otisaka za album, umetničkih dela ili magneta koje možete da delite sa prijateljima i članovima porodice i da nastavite godinama ponovo da doživljavate te događaje. Umesto toga, možete lako da kreirate kolaže, kalendare i postere sa smartfona pomoću aplikacije Canon Easy-PhotoPrint Editor. Oslobodite kreativnost i ova Noć veštica će biti za pamćenje.

Vreće za zabavu, nalepnice i pokloni

Dva ledena kolača ukrašena zastavicama za kolače na temu Noći veštica.

Ove jednostavne tematske zastavice za kolače predstavljaju idealan projekat za početak. Isecanje predložaka predstavlja dobru priliku da mališani usavrše finu motoriku. Obavezno budite u blizini i nadgledajte manju decu.

List sa tematskim jesenjim fotografijama izlazi iz kompaktnog štampača kompanije Canon.

Prilagođeni obeleživači na temu jeseni idealni su kao pokloni za torbe za Noć veštica, a lako možete da ih kreirate u aplikaciji Canon SELPHY Photo Layout.

Kuća izgleda dobro i zaista praznično, a cela porodica se obukla. Spremni ste za zabavu! U usluzi Creative Park ćete pronaći mnoštvo prilagodljivih pozivnica, koverti i kartica za Noć veštica. Možete da ih odštampate na štampaču PIXMA na dvostranom mat papiru veličine kartice, koji dolazi sa centralnim nabor i kovertama za domaće čestitke. Ako želite da koristite neku od svojih slika, papir veličine razglednice za Canon SELPHY CP1500 ima unapred odštampane linije za pečat i adresu.

Papirne korpe za Noć veštica su idealne za serviranje grickalica, a vreće za Noć veštica predstavljaju odlične poklone za goste. Uz slatkiše i krišku pite od bundeve, možete da napunite torbe personalizovanim suvenirima. Zašto ne biste štampali listove tematskih nalepnica na Canon SELPHY CP1500 za ukrašavanje pernica, ogledala i telefona? Možete čak da kreirate obeleživače sa omiljenim fotografijama tog dana pomoću opcije Bookmark Layout u aplikaciji SELPHY Photo Layout. Iz aplikacije možete brzo i lako da birate, prilagođavate i štampate direktno na SELPHY CP1500.

Šta god da radite ove jeseni, obavezno dodajte malo sezonske magije pomoću štampača PIXMA ili SELPHY i pomoću daška kreativnosti.

Napisala Rejčel Segal Hamilton

Slični proizvodi

Srodni članci