KREATIVNO ŠTAMPANJE

Pokažite svoj stil: kako da vizuelizujete garderobu za odmor

Onlajn stilistkinja Bo Braun poznata je po upečatljivim odevnim kombinacijama, ali pakovanje kofera za gradski izlet i dalje može da bude izazov. Evo kako joj je Canon Zoemini 2 pomogao da se organizuje.
Ruka drži tri slike žene u različitim odevnim kombinacijama odštampane na instant štampaču Canon Zoemini 2.

Možda ćete pomisliti da što je odmor kraći, to je lakše spakovati se, ali to nije uvek slučaj. Vikend gradski izlet može da predstavlja podjednak izazov kao dvonedeljni odmor – naročito ako imate samo ručni prtljag. Sa ograničenim vremenom i prostorom, potrebno je da budete sigurni da imate pravi izbor odeće za različite prilike tokom putovanja. Zbog toga što kada se osećate odlično, možete u potpunosti da se prepustite doživljaju istraživanja novog mesta.

„Vaš stil je odraz vašeg načina razmišljanja“, kaže Bo Braun, modni influenser. „Volim da se dobro provodim i prikladno oblačim za nezaboravne trenutke.“ Video zapise koje Bo svakodnevno pravi željno iščekuje zajednica njenih pratilaca, a njeni kanali na društvenim mrežama predstavljaju bogat izvor inspiracije za stil, sa trikovima i savetima od izbora savršene garderobe za kancelariju do skraćivanja jakne i izlaženja na kraj sa previše širokim pantalonama.

Bo voli da putuje i nedavno je provela vikend u Barseloni – „živopisnom gradu koji ima mnogo toga da ponudi“. Što je više aktivnosti, može da bude teže da organizujete pakovanje, ali sve je u tome da razmišljate unapred. Instant štampač Canon Zoemini 2 omogućio je Bo da kreira vizuelna pomagala kako bi mogla da dotera izbor odevnih kombinacija. Ovde nas vodi kroz proces.

Istražite

Žena sa dugom tamnom kosom se naslanja na bicikl na slikovitoj gradskoj ulici.

Suština izbora odevnih kombinacija je u praktičnosti, kao i u stilu. „Opredelila sam se za prijatnu odeću“, kaže Bo. © Noah Altink

Žena sa dugom tamnom kosom koja nosi naočare za sunce, ružičasti gornji deo i farmerke šeta gradskom ulicom.

Putovanje sa malo prtljaga nije uvek opcija. „Ponekad ponesem dodatnu odevnu kombinaciju, u slučaju da neku isprljam ili mi se ne svidi kada stignem na odredište“, kaže Bo. © Noah Altink

Nemojte samo da posegnete za omiljenom haljinom, već razmislite – zaista razmislite – o tome šta vas čeka na odmoru. „Pre nego što spakujem kofer, pogledam aktivnosti koje me čekaju i biram odevne kombinacije za dan i noć“, kaže Bo. Možda niste planirali svaki trenutak vikenda, ali lokacija bi trebalo da vam pruži neki uvid u to šta ćete raditi. Da li ćete se šetati po muzejima? Opuštati se u kafićima? Istraživati noćnu scenu? Bo voli da gleda TikTok video zapise da bi saznala šta se dešava i „odmah vizuelizuje šta neka aktivnost ima da ponudi“, kaže ona.

Napravite izbor

Boini fidovi na društvenim mrežama predstavljaju arhivu njenih prethodnih modnih izbora, pa je to prvo mesto koje posećuje kada razmišlja o tome šta da nosi. „Svaki put kada izaberem dobru odevnu kombinaciju, zabeležim je kao inspiraciju za svoju zajednicu“, kaže ona. Čak i ako nemate zabeležene odevne kombinacije, razmislite o tome šta je ranije dobro funkcionisalo i konsultujte influensere za stil kojima se divite. Bo takođe preporučuje Pinterest kao odličan izvor inspiracije i predlaže da koristite Canon Zoemini 2 da biste kreirali tablu sa slikama odevnih kombinacija za odmor.

Razmislite o tome šta izgleda dobro i čini da se osećate dobro. „Kada sastavim pravu odevnu kombinaciju, osećam se srećno“, kaže Bo. Kada zamisli neke izglede, Bo će po krevetu rasporediti sve odevne kombinacije koje razmatra – jedna strana za dan, druga strana za noć. „Na taj način imam jasan pregled. Zatim klasifikujem odevne kombinacije, tako da tačno znam koja odevna kombinacija odgovara kojoj prilici.“

Snimite, odštampajte i doterajte

Žena sedi za stolom na otvorenom i drži štampač Canon Zoemini 2 i tek odštampanu fotografiju.

Donošenje odluke o najprikladnijoj odevnoj kombinaciji za svaku priliku može da potraje, a kada ste zauzeti kao Bo, vreme je najveći izazov. Prisustvo praktičnog štampača Canon Zoemini 2 koji će vam pomoći pri izboru čini proces bržim – i zabavnijim. © Noah Altink

Nakon fotografisanja nekoliko opcija za odevne kombinacije i dodatke, Bo ih je odštampala pomoću štampača Canon Zoemini 2 kako bi mogla da pregleda izbor i da kombinuje rasparene komade. „Razmotrila sam koji odevni predmeti mogu da se uklope sa više odevnih kombinacija“, kaže ona. „Na primer, nosim kombinezone tokom dana i noću. Crne pantalone takođe su veoma svestrane pošto ih je moguće nositi u skoro svakoj prilici.“ Mogućnost direktnog štampanja sa smartfona bila je plus za Bo. „Pomoću aplikacije Canon Mini Print lako mogu da dodam tekst ili da zumiram fotografije“, kaže ona sa entuzijazmom. To je značilo da može da obeležava slike, navodeći mišljenje o tome šta bi moglo dobro da funkcioniše zajedno. Pored toga, intuitivna priroda aplikacije omogućava Bo da primeni sopstveni stil na otiske, što ih čini ličnim.

Finalizirajte izbore

Tri štampača Canon Zoemini 2 stoje usred odštampanih fotografija, naočara za sunce, traka za kosu i boca za vodu na raznobojnoj podlozi.

Canon Zoemini 2 dostupan je u tri boje – ružičastozlatnoj, mornarski plavoj i bisernobeloj – pa možete da odaberete omiljenu.

Odraz osobe vidi se u ogledalu za selfije plavog Canon Zoemini S2, kojeg drži u ruci.

Ako želite da prenesete stvari na viši nivo i pojednostavite proces, Canon Zoemini S2 dolazi sa fotoaparatom od 8 MP, što vam omogućava da snimite fotografiju i trenutno je odštampate. Takođe je opremljen ogledalom za selfije, što vam pruža veću kontrolu nad time kako će fotografija ispasti. Slično modelu Zoemini 2, kompaktan je i staje u džep.

Za putovanje u Barselonu, Bo se odlučila za tri odevne kombinacije – za kupovinu, ručak i obilazak biciklom. Opisuje garderobu za kupovinu – široke pantalone sa kratkim ružičastim džemperom od mohera – opušteni šik. „Ružičasta boja se veoma dobro uklapa sa plavom bojom. Odevnu kombinaciju kompletiraju upadljivo velike naočare za sunce i moderna tašna za ravnotežu. Idealna odevna kombinacija za kupovinu koja je prijatna, ali i elegantna.“ Izgled za ručak je potpuno crn, ali sa komplementarnim tkaninama. „Sa potpuno crnom odevnom kombinacijom, radim sa različitim tkaninama radi dodavanja više dimenzija“, objašnjava ona. Odevna kombinacija za obilazak biciklom koristi slojeve – ključna stvar za promene temperature tela tokom vožnje bicikla, jer možete da zastanete da biste nešto pogledali i da ponovo krenete. „Zahvaljujući kombinaciji kul čizama, širokih farmerki i prevelikog sakoa, ova odevna kombinacija je praktična, ali i elegantna.“

Nasleđe stila

Žena sedi za stolom na otvorenom i drži asortiman malih fotografija. Na stolu se nalazi štampač Canon Zoemini 2 i ružičasta ruža u vazi.

„Zaista sam uživala da koristim Canon Zoemini 2“, kaže Bo. „Veoma je lepo postaviti otiske na tablu sa slikama, ali je lepo i slagati uspomene.“ © Noah Altink

Žena sa dugačkom tamnom kosom u elegantnoj crnoj odevnoj kombinaciji sedi za stolom u kafiću na otvorenom i drži štampač Canon Zoemini 2.

Canon Zoemini 2 može da štampa fotografije za manje od jednog minuta. „Možete lako da imate otiske za nekoliko sekundi“, kaže Bo. „Aplikacija Canon Mini Print radi glatko i automatski se povezuje sa smartfonom.“ © Noah Altink

Ne samo da je Canon Zoemini 2 odlična alatka koja će vam pomoći da se spakujete, već je i savršen saputnik. Elegantan, džepni, sa baterijom za 20 fotografija, može da vas prati gde god da krenete na putovanje. Međutim, same slike za planiranje odevnih kombinacija odlične su za osvežavanje pamćenja i pomažu vam da vizuelizujete kompletne odevne kombinacije, što će vas sprečiti da spakujete previše gornjih delova, a premalo kompletnih opcija.

Tretirajte mini otiske kao suvenire i zalepite ih u album, stilski spomenar ili dnevnik, kako biste mogli da ih pogledate prilikom planiranja budućih putovanja – ili samo uživajte u uspomenama na odličan provod.

Napisala Rejčel Segal Hamilton

Srodni proizvodi

Srodni članci