Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Supertelefoto objektiv visokih performansi iz serije L sa stabilizatorom slike sa 4 koraka i 3 režima, idealan za fotografisanje svih vrsta akcije. EF 300mm f/2.8L IS II USM pruža izvanredan kvalitet slike i robustnu, laganu konstrukciju.

Prednosti

  • 300 mm f/2,8 supertelefoto objektiv visokih performansi
  • Pripada vrhunskoj seriji L kompanije Canon
  • Izdržljiv, robustan i lagan
  • Stabilizator slike sa 4 koraka
  • Poboljšan kvalitet slike zahvaljujući SWC premazu
  • 3 režima za stabilizaciju slike
  • Tiho i brzo automatsko fokusiranje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Supertelefoto objektiv visokih performansi


Zahvaljujući velikom otvoru blende f/2,8, EF 300mm f/2.8L IS II USM je supertelefoto objektiv visokih performansi koji pruža izvanredan kvalitet slike i izdržljiv, lagan dizajn.

Kvalitet serije L


Serija L obuhvata vrhunske profesionalne objektive kompanije Canon i predstavlja najbolju precizno dizajniranu EF optiku. Objektivi iz serije L kombinuju superiorne performanse i vrhunski način rukovanja, a poseduju i visoku otpornost na prašinu i vlagu.

Stabilizator slike sa 4 koraka


Stabilizator slike sa 4 koraka - posebno dizajniran za opseg žižne daljine objektiva - služi za sprečavanje pojave zamućivanja, do koje može da dođe tokom snimanja iz ruke ili pri malim brzinama okidanja. Funkcija automatskog otkrivanja pomeranja sadržaja obezbeđuje efektivne performanse prilikom praćenja subjekata u pokretu, a sistem za stabilizaciju slike nalazi se u objektivu, pa su rezultati vidljivi u tražilu tokom kadriranja.

Poboljšan kvalitet slike zahvaljujući SWC premazu


Patentirani premaz kompanije Canon sa strukturom podtalasne dužine, koji je napravljen za upotrebu u digitalnoj fotografiji, maksimalno umanjuje pojave efekta duhova i odbleska koji su izazvani unutrašnjim odbijanjem svetlosti. Eliminisanjem uzroka, premaz umanjuje odbijanje svetlosti i daje oštriju i jasniju sliku.

3 režima za stabilizaciju slike


Idealan za fotografisanje svih vrsta akcije, a posebno onih koje zahtevaju korišćenje švenkovanja, novi režim za stabilizaciju slike 3 aktivira element za stabilizaciju slike samo tokom ekspozicije.

Brzo i tiho automatsko fokusiranje


Prstenasti USM (ultrazvučni motor) koristi vibracije ultrazvučne frekvencije za veoma brzo i skoro nečujno pokretanje automatskog fokusiranja. Procesor velike brzine i optimizovani AF algoritmi daju doprinos AF brzini. Potpuno elektronska kontrola za ručno fokusiranje dostupna je bez isključenja AF režima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.