Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Savršen paket – ovaj brzi telefoto objektiv iz serije L sa naprednim optičkim inženjeringom savršen je za snimanje kreativnih portreta.

Snimajte portrete sa izvanrednim detaljima i živite za priču

Ovaj brzi objektiv za portrete daje jasne i oštre slike prepune kontrasta i boja, sa izuzetno oštrim detaljima, i idealan je za senzore visoke rezolucije. Air Sphere Coating (ASC) doprinosi poništavanju interne pojave senki i odbleska, dok veliki otvor blende f/1,4 daje malu dubinu polja.

Prikaži punu specifikaciju

Canon_Side_Without_Cap

Veliki, svetli otvor blende za postojane performanse na svim nivoima osvetljenja

Veliki otvor blende f/1,4 omogućava precizno fokusiranje i veće brzine zatvarača, čak i pri slabom osvetljenju. Mala dubina polja zahvaljujući širokom maksimalnom otvoru blende daje prijatan „bokeh“ i unosi dodatnu dubinu na portrete.

Large, bright aperture

Glatka i precizna stabilizacija slike u 4 koraka

Nezgodni uslovi osvetljenja mogu da doprinesu dobroj slici ili da je unište. 4 koraka stabilizacije slike pomažu u poništavanju efekata podrhtavanja fotoaparata i fotografima i filmadžijama koji rade u nezgodnim uslovima daju dodatnu prednost, baš kada im je najpotrebnija.

Dancing_in_the_rain

Dinamičan, brz i precizan automatski fokus, za izvanrednu agilnost fokusiranja

Zahvaljujući najnovijoj AF tehnologiji, objektiv reaguje brzo i precizno, što omogućava skoro nečujno fokusiranje. Jasne oznake za fokusiranje i puna AF kompatibilnost sa svim EOS sistemima čini ovaj objektiv savršenim izborom za fotografe i filmadžije.

Dance_Couple

Izdržljiva konstrukcija, odlična otpornost na vremenske prilike i potpuna kompatibilnost

Izdržljiva konstrukcija sa prednjim cilindrom koji apsorbuje udarce pruža visoke nivoe performansi u svim uslovima. Fluoritni premazi na prednjim i zadnjim elementima objektiva doprinose zaštiti od prašine i vlage, dok precizne oznake za razdaljinu omogućavaju E-TTL izračunavanja kada se koristi blic.

Angled_Shot

Tamo gde se umetnički kvaliteti spajaju sa performansama

Fotoaparat je dobar samo onoliko koliko je dobar objektiv koji je na njega postavljen, a svi objektivi iz serije L napravljeni su tako da pružaju najviše nivoe performansi. Puna AF kompatibilnost, uz Dual Pixel CMOS AF senzore, omogućava ovom objektivu da daje izvanredne rezultate za fotografije i video.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Specifikacije

85 mm

Žižna daljina

f/1,4

Maksimalni otvor blende

4 koraka

stabilizator slike

Prstenasti ultrazvučni motor

Automatski fokus

88,6 x 105,4

Maks. prečnik x dužina (mm)

950

Težina (g)

Prikaži punu specifikaciju

Slant_Without_Cap

Otkrijte ono što vidi objektiv kroz oči Canon pripovedača

EF 85mm f/1.4L IS USM je izuzetno svestran i predstavlja savršen objektiv za razne zadatke. Od prelepih, izuzetno oštrih portreta do dinamičnih situacija iz života, pogledajte zašto Canon pripovedači uvek imaju ovaj objektiv u torbi.

Wide Angle Lens

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.

Saznajte više

Awards

Dodatna oprema

Slični proizvodi