Objektivi za EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM

Za prelepe, upečatljive portrete, uz izuzetnu oštrinu i vrhunske performanse pri slabom osvetljenju, RF 85mm F1.2L USM pruža ultimativni kreativni potencijal.

Odličan objektiv za...

 • Portreti

  Koristite plitki fokus i izvanrednu oštrinu da biste istakli nove detalje i dodali dimenziju portretima, zahvaljujući izvanrednom optičkom inženjeringu, naprednim premazima objektiva i tehnologiji RF sistema za montažu.

 • Ulična fotografija

  Ostanite diskretni i zadržite kontrolu na ulici zahvaljujući brzom fokusiranju pomoću USM motora visokih performansi koji garantuje da će objektiv fiksirati subjekat i da nikada nećete propustiti trenutak.

 • Slabo osvetljenje

  Nastavite da snimate dugo nakon što sunce zađe zahvaljujući brzom i širokom maksimalnom otvoru blende f/1,2 koji omogućava beleženje svakog detalja, uz vrhunsku oštrinu od ivice do ivice.

Canon Camera

Savršena žižna daljina za portrete

RF 85mm F1.2L USM ima idealnu kratku telefoto žižnu daljinu za upečatljive portrete, za elegantne i detaljne rezultate sa prijatnom perspektivom i bez izobličenja.

Brz i precizan, sa vrhunskom optičkom preciznošću

Zahvaljujući velikom otvoru blende F1,2, ovaj objektiv daje odlične rezultate pri slabom osvetljenju, uz neverovatnu oštrinu i kreativni izraz, kao i prijatan „bokeh“ bez gubitka kvaliteta slike.

Canon Camera
Canon Camera

Napredni elementi objektiva i premazi

Ovaj objektiv koristi Blue Spectrum Refractive (BR) optiku, koja poništava aberacije boja, kao i zaobljeni asferični element objektiva koji eliminiše sferične aberacije do kojih dolazi usled velikog maksimalnog otvora blende.

Kvalitet izrade serije L i zaštita od vremenskih uslova

Kvalitet izrade redefiniše nivo serije L, uz zaštitu od vremenskih uslova i fluoritne premaze na prednjim i zadnjim elementima, za zaštitu od vode, prašine i ogrebotina.

Canon Camera

Brzi USM motor i kontrolni prsten oko objektiva

Zahvaljujući velikoj brzini RF sistema za montažu, RF 85mm F1.2L USM brzo fiksira subjekat, dok kontrolni prsten oko objektiva pruža dodatnu kontrolu nad postavkama.

Biće dostupan u 2. polovini 2019.

RF 85mm F1.2L USM DS – Jedinstveni objektiv visokih performansi koji pruža kombinaciju prelepo glatke pozadine van fokusa („bokeh“) i izuzetno velikog otvora blende, za zadivljujuće portrete.

Canon Camera

Specifikacije

 • Maksimalni otvor blende F1,2

  Za performanse pri slabom osvetljenju i malu dubinu polja

 • BR optika

  Za vrhunsku kontrolu nad aberacijama

 • Asferični i UD elementi

  Za izvanrednu oštrinu slike

 • Ultrazvučni motor

  Za gladak, brz i skoro nečujan rad

 • ASC (Air Sphere premaz)

  Za sprečavanje odbleska i pojave senki

 • Kontrolni prsten oko objektiva

  Za dodatnu kontrolu nad ISO osetljivošću, blendom i zatvaračem

Šta je u pakovanju?

 • Objektiv RF 85mm F1.2L USM

 • Zonerica ET-89

 • Poklopac objektiva E-82II

 • Poklopac za zaštitu objektiva od prašine RF

 • Mekana torbica LP1424

Ruke koje drže fotoaparat Canon EOS R i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

U rukama profesionalaca

U rukama profesionalaca Otkrijte kako se RF 85mm F1.2L USM ponaša u širokom opsegu situacija za snimanje u rukama Canon profesionalaca.

 • Kreativno snimanje portreta uz Canon RF 85 mm

  Profesionalni fotograf Rozi Hardi otkriva priču iza njenih prvih snimanja portreta pomoću fotoaparata Canon EOS R i objektiva RF 85mm F1.2L USM.

 • Svadbeni portreti uz objektiv RF 85mm F1.2L USM

  Svadbeni fotograf i Canon ambasador Felicija Sisko priča o snimanju svadbenih portreta kao za časopis, pomoću objektiva RF 85mm F1.2L USM.

Canon Camera

Dodatna oprema za objektive

Unapredite perspektivu uz dodatnu opremu za objektive kompanije Canon. Naš asortiman poklopaca objektiva, futrola i torbica garantuje da će vaši objektivi biti bezbedni između snimanja. Imamo zonerice i filtere za objektive namenski dizajnirane za zaštitu i upotpunjavanje objektiva u različitim radnim uslovima; na primer, zaštita od suvišnog svetla ili omogućavanje da dobijete bolji krupni plan prirodnog sveta.

Telefoto objektivi

Telefoto objektiv vam omogućava da snimate sport, divlje životinje i događaje sa razdaljine, bez ometanja akcije. Istražite Canon telefoto objektive i proverite gde će vas kreativnost odvesti.
Saznajte više

Srodni proizvodi