Objektivi za EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Napravljen za korišćenje sa Canon EOS R sistemom, ovaj adapter omogućava korišćenje EF i EF-S objektiva sa EOS R fotoaparatom.

 • Koristite postojeće EF i EF-S objektive na EOS R fotoaparatima kompanije Canon

  Canon adapter za montiranje EF-EOS R omogućava korišćenje EF i EF-S objektiva na EOS R fotoaparatima kompanije Canon, uz održavanje istih nivoa performansi i funkcionalnosti kao na EOS DSLR fotoaparatima.

 • Lagan i jednostavan za korišćenje

  Uz težinu od približno 110 g, ovaj korisni adapter lako staje u torbu za opremu, što znači da je dostupan kad god vam je potreban. Samo poravnajte oznake za postavljanje koje se nalaze na objektivu i adapteru, okrećite objektiv u smeru kretanja kazaljke na satu dok ne čujete „klik“ i postavite ga na fotoaparat onako kako biste to inače učinili.

 • Napravljeno za profesionalnu upotrebu

  Canon adapter za montiranje EF-EOS R zaštićen je od prašine i vlage, a ima i metalni bajonet na zadnjoj i prednjoj strani. Spoljašnja završna obrada adaptera odgovara fotoaparatu i objektivu.

Možda će vas takođe interesovati

 • EOS R adapteri

  Asortiman adaptera za montiranje EF-EOS R koji omogućavaju korišćenje EF i EF-S objektiva sa EOS R fotoaparatima kompanije Canon i dodavanje novih funkcija postojećoj optici.

 • Alatka za biranje objektiva

  Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

 • Adapter sa prstenom za upravljanje EF-EOS R

  Adapter sa prstenom za upravljanje EF-EOS R ima kontrolni prsten oko objektiva koji može da se koristi za podešavanje otvora blende, brzine zatvarača, ISO osetljivosti ili kompenzacije ekspozicije dok EOS R fotoaparat držite na oku.

 • Adapter za ugradne filtere EF-EOS R

  Adapter za ugradne filtere EF-EOS R pruža mogućnost korišćenja ugradnih filtera za modifikovanje ekspozicije i kreiranje efekata.

 • EOS R sistem

  R sistem je namenjen za dinamičnog kreatora. To je besprekoran sistem koji intuitivno funkcioniše sa vama radi postizanja jedinstvene vizije.