Novo NEW

Hibridni RF

Canon RF 35mm F1.4L VCM

Hibridni objektiv dizajniran za fotografije i video zapise, prirodni širokougaoni prikaz i veliki otvor blende f/1,4 čine ovaj objektiv inspirativnim izborom za kreativno pripovedanje.

Bring your worlds together

Za upečatljive fotografije i kinematografske video zapise, odaberite RF 35mm F1.4L VCM da biste objedinili svetove. Zahvaljujući revolucionarnoj Canon tehnologiji i intuitivnim funkcijama poput namenske kontrole blende za video i brzog Nano USM i VCM fokusiranja za dinamično i tiho automatsko fokusiranje, ovaj širokougaoni hibridni objektiv sa fiksnom žižnom daljinom omogućava vam da upravljate kreativnim pripovedanjem.

Otkrijte ključne funkcije

Istražite istaknute karakteristike uz naš interaktivni vodič u nastavku.

 • Besprekorno multimedijalno umetničko izražavanje u jednom dizajnu

  Žižna daljina od 35 mm pruža optimalnu perspektivu. Odvojeni prsten blende omogućava glatku ručnu kontrolu blende prilikom snimanja videa1, a otvor blende sa 11 krilaca daje izvanrednu kontrolu dubine polja, uz minimalno variranje fokusa za neverovatan kvalitet slike.

 • Izvanredne kreativne performanse, čak i pri slabom osvetljenju.

  Nastavite da snimate kada svetlo počne da slabi zahvaljujući otvoru blende f/1,4 za svetlu sliku. Dizajn sa fiksnom žižnom daljinom stavlja fokus na subjekat, uz opciju za prednje i zadnje filtere za dodatnu kreativnu kontrolu.

 • Kristalno jasna slika sa dinamičnom preciznošću

  Uživajte u vrhunskom kvalitetu slike zahvaljujući asferičnim i UD elementima objektiva sa Super Spectra i ASC premazima. Brzi Nano USM u kombinaciji sa još bržom tehnologijom Voice Coil Motor (VCM2) omogućava brzo i precizno fokusiranje.

 • Izuzetna pouzdanost uz intuitivno rukovanje

  Radite izdržljivo u zahtevnim uslovima zahvaljujući dizajnu kućišta iz serije L sa staklenim elementima visokog kvaliteta. Fluoritni premaz sprečava zadržavanje prljavštine na prednjem elementu, a namenski kontrolni prsten na objektivu i prilagodljivo funkcijsko dugme objektiva donose vam personalizovanu kontrolu.

 • Promišljen i lagan dizajn

  Budite agilniji kada snimate zahvaljujući boljem balansu i laganom rukovanju. RF 35mm F1.4L VCM je lakši od EF prethodnika, a pošto je u pitanju hibridni objektiv, pogodan je za montiranje na manje video konfiguracije.

Specifikacije

 • 35 mm F1,4 hibridni objektiv sa fiksnom žižnom daljinom

  Prijatna i prirodno široka perspektiva3 uz veliki otvor blende f/1,4

 • Glatki prsten za blendu4

  Sa fiksiranjem blende u automatskom režimu

 • Kružni otvor blende sa 11 krilaca

  Za umetničku kontrolu „bokeh“ efekta i istaknutih delova

 • Asferični i UD elementi

  Za visok kvalitet slike uz maksimalnu oštrinu

 • VCM i Nano USM motori

  Za glatko, brzo i precizno automatsko fokusiranje

 • Prilagodljivo dugme i kontrolni prsten

  Za lako prilagođavanje i kontrolu nad postavkama fotoaparata

RF 35mm F1.4L VCM

Šta se nalazi u pakovanju

 • Objektiv RF 35mm F1.4L VCM

 • Zonerica EW-73F

 • Futrola za objektiv LP1219

 • Poklopac objektiva E-67 II

 • Poklopac za zaštitu od prašine RF

 • Zadnji držač filtera

 • Korisnički priručnik

Možda će vas takođe interesovati

 1. Prilikom snimanja video zapisa i korišćenja prstena za blendu tokom automatskog fokusiranja, u retkim slučajevima, vrednosti fokusiranja i otvora blende mogu da budu nekonzistentne prilikom korišćenja EOS R fotoaparata koji su pušteni u prodaju pre maja 2024.
 2. Važno: Voice Coil Motor (VCM) u RF 35mm F1.4L VCM emituje magnetno polje niskog nivoa. Iako je generalno bezbedno za upotrebu, savetujemo vam da se konsultujete sa lekarom ukoliko imate pejsmejker ili bilo koji drugi medicinski uređaj da biste rešili bilo kakve nedoumice.
  Kada objektiv nije povezan sa fotoaparatom ili kada je fotoaparat isključen, može da dođe do unutrašnje buke od komponenti objektiva. To je normalno i ne predstavlja kvar. Manja pomeranja tokom transporta ne utiču na performanse.
 3. Kada se koristi sa EOS R fotoaparatima kompanije Canon koji imaju funkciju za digitalnu korekciju izobličenja.
 4. Prsten za blendu nije aktivan za kontrolu otvora blende prilikom snimanja fotografija kada se objektiv koristi sa EOS R fotoaparatima koji su pušteni u prodaju pre maja 2024.
 5. Iako objektiv ima konstrukciju koja je otporna na prašinu i vodu, to ne može u potpunosti da spreči da prašina ili kapljice vode prodru u objektiv.
 6. Svi podaci zasnovani su na standardnim metodama za testiranje kompanije Canon, osim ako nije drugačije naglašeno.
 7. Moguće su izmene bez prethodne najave.