MAXIFY MB5050

Brzi Wi-Fi višenamenski uređaj za zahtevne male kancelarije. Ima mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata, mogućnost dvostranog štampanja, korisničke komande i praćenje, kao i odlične mogućnosti povezivanja sa smartfonom i informatičkim oblakom.

MB5050

Prednosti

 • Brzi višenamenski uređaj za malu kancelariju sa velikim obimom posla, koji pruža funkcije štampanja, kopiranja, skeniranja i faksa
 • Nema čekanja na dokumente, uz kratko vreme do prvog otiska i uz brzinu štampanja od 15 stranica u boji i 23 crno-bele stranice u minuti
 • Wi-Fi i Ethernet veza: štampajte sa računara, smartfona, tableta i iz usluga informatičkog oblaka, kao i skenirajte u njih
 • Ugrađeni mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova i kaseta za papir kapaciteta 250 listova
 • XL kartridži sa mastilom koji mogu pojedinačno da se menjaju omogućavaju vam da odštampate do 2.500 crno-belih i 1.500 stranica A4 dokumenata u boji.

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon MAXIFY MB5050

Višenamenski uređaj za male kancelarije


Budite produktivni i ostanite povezani pomoću ovog robustnog višenamenskog uređaja koji je dizajniran za male kancelarije sa velikim obimom posla i mesečnim obimom štampe između 250 i 1.500 stranica. Zahvaljujući Wi-Fi i Ethernet vezi i profesionalnom kvalitetu štampe (kao i korisničkim komandama koje dodatno olakšavaju rukovanje), ovo je savršen kancelarijski pomoćnik.

Brzo štampanje dokumenata


Nikada više nećete čekati na poslovne dokumente. Velike ISO brzine štampanja A4 dokumenata od 23 slike u minuti crno-belo i 15 slika u minuti u boji, kombinovane su sa podjednako kratkim vremenom do prvog otiska od približno 7 sekundi.

Poslovni kvalitet


Dvostruko otporna mastila velike gustine daju oštar tekst i živopisne boje. Ova pigmentna mastila imaju izvanrednu otpornost (pa neće vremenom izbledeti) i otporna su na označavanje i trenje, što ih čini savršenim za poslovne dokumente visokog kvaliteta.

Isplativost


XL kartridži sa mastilom omogućavaju vam da odštampate do 2.500 crno-belih i 1.500 stranica A4 dokumenata u boji. Kartridži s mastilom koji mogu pojedinačno da se menjaju garantuju maksimalnu produktivnost i minimalnu količinu otpada. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži sve zamenske kartridže, za još isplativije rezultate.

Produktivnost na koju možete da se oslonite


Sa lakoćom obavljajte sve zadatke, što obuhvata skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica, zahvaljujući kaseti za papir kapaciteta 250 listova, ugrađenom mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova i velikom ekranu u boji osetljivom na dodir. Dvostrano štampanje bez napora takođe je dostupno, za dodatni stepen profesionalizma i manju potrošnju papira.

Povezivanje


MAXIFY Cloud Link vam omogućava da štampate direktno iz popularnih usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote, Dropbox, OneDrive i Google Drive, direktno sa ekrana štampača ili sa smartfona, pomoću aplikacije MAXIFY Printing Solutions. Takođe su podržane funkcije skeniranja u e-poštu, skeniranja u informatički oblak, Apple AirPrint i Google Cloud Print.*

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon MAXIFY MB5050, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi otisak za 7 sekundi

50-sheet ADF

Automatsko višestrano kopiranje

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Bežična upotreba i deljenje

250 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Scan to Cloud

Otpremanje dokumenata u usluge informatičkog oblaka*

Touch Screen

Ekran osetljiv na dodir veličine 7,5 cm, lak za korišćenje

Scan to USB Memory

Skeniranje na USB memorijski uređaj

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

 • MAXIFY MB5050
 • Kabl za napajanje
 • Fabrički kartridži sa mastilom
 • CD za instalaciju za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabl za faks/telefonsku liniju