Canon PRO photo papers

Foto-papiri kompanije Canon

Pronađite odgovarajući papir za Canon inkdžet štampače koji zadovoljava vaše potrebe, bilo da pravite studijske otiske profesionalnog kvaliteta za svoj prodajni salon ili zabavljate decu kreativnim projektima. Naš asortiman papira je kompatibilan sa štampačima serija PIXMA PRO i imagePROGRAF PRO.

Galerijski kvalitet

Napravljeni za potrebe profesionalaca i naprednih amatera, ovi premijum papiri svaki put pružaju rezultate galerijskog kvaliteta. Lako je pronaći pronaći pravi papir koji odgovara vašim kreativnim ambicijama kada vam se na raspolaganju nalaze papiri sa sjajnom, „lustre“ i mat završnom obradom.

ICC profili

Instalirajte dodatne ICC profile da biste proširili asortiman foto-papira koje vaš profesionalni Canon foto-štampač podržava i dali finalnim slikama profesionalnu završnu obradu.

Saznajte više ovde

Fotografije kod kuće

Otkrijte pun potencijal svog PIXMA štampača i doživite brzo štampanje fotografija kod kuće, kvaliteta kao u fotolaboratiji. Izaberite sjajni, polusjajni ili mat papir kako biste prikazali vaše fotografije sa odmora ili porodične fotografije u živopisnim bojama.

Kreativni projekti

Od foto-nalepnica, preslikača za majice i papira za poslovne prezentacije do mat papira za razglednice, kalendare i neverovatne 3D rukotvorine od papira – kreativni mediji kompanije Canon vode vašu kreativnost u novim smerovima.

Ponuda uz profesionalni asortiman

Možda će vas takođe interesovati...