Canon PowerShot PX

Kompaktni digitalni

Canon PowerShot PX

Automatski dokumentujte važne trenutke u svom životu. Ovaj pametni kompaktni fotoaparat inteligentno kadrira i snima fotografije i video zapise, što vam omogućava da uživate u trenutku.

Sada je dostupan novi firmver koji dodaje poboljšanu funkciju pomoći prilikom praćenja i nekoliko drugih korisnih funkcija. Preuzmite sa stranice za podršku.

Pogledajte PowerShot PX u akciji

Eimear koristi PowerShot PX sa svojom mladom porodicom. Pogledajte kako ovaj fotoaparat snima fotografije i video zapise i omogućava da Eimear bude deo akcije.
Canon PowerShot PX

TEHNOLOGIJA

Zabeležite trenutak. Uživajte u trenutku

Poverite modelu PowerShot PX da zabeleži ljude i trenutke u vašem životu, uz automatsko kadriranje fotografija i video zapisa pomoću objektiva sa švenkovanjem i naginjanjem, dok vi nastavite da uživate u trenutku.

Canon PowerShot PX

Svi na snimku – uključujući vas

 • Snimljeno pomoću smartfona

  Kada fotografišete porodicu, neko će nedostajati – fotograf. Ako ste to vi, postoji li način da budete uključeni?

 • Snimljeno pomoću PowerShot PX

  Uživajte u vremenu sa porodicom i kreirajte mnogo slika pomoću modela PowerShot PX, sve automatski, što vam omogućava da uživate u trenutku.

Jednostavan i prenosiv dizajn

PowerShot PX može da ide bilo gde zahvaljujući USB-C punjenju i ugrađenoj Wi-Fi funkciji koja se povezuje sa pametnim uređajem. Želite veću kontrolu? Samo pitajte – takođe se aktivira glasom. Samo recite, „Hello Pixie, take a picture“, i to je sve, bez upotrebe ruku! Četiri glasovne komande pokrivaju korisne funkcije poput snimanja video zapisa i pronalaženja drugih osoba za snimanje.****

Canon PowerShot PX

Osmesi. Smeh. Svi izrazi voljenih osoba.

Najbolje fotografije nisu uvek namešteni osmesi, iako su uvek popularne. PowerShot PX beleži ogroman opseg izgleda i dragocenih reakcija koje inače možda ne biste snimili.
Canon PowerShot PX

APLIKACIJA

Veoma jednostavno funkcioniše sa aplikacijom za smartfon.

Prepustite aplikaciji Connect za kameru Mini PTZ da preporuči najbolje slike i video zapise. Teži deo posla obavlja umesto vas, sortirajući one odlične i ne tako sjajne, kako vi ne biste morali.
Canon PowerShot PX

FUNKCIJA

Koristite ga kao bežičnu veb kameru

PowerShot PX takođe radi odlično kao veb kamera uz Wireless Webcam Utility za kameru Mini PTZ i pruža vam dodatnu jednostavnost i upotrebljivost.


*Dostupno je samo za računare sa sistemom Windows 10

Canon PowerShot PX
Photographer looking down view finder

Cilj kompanije Canon je da do 2050. ostvari neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti

To ćemo postići tako što ćemo ostvarivati prosečno poboljšanje od 3% godišnje u indeksu emisije CO2 tokom životnog ciklusa po proizvodu. Uz održavanje, to će do 2030. doneti smanjenje za oko 50% u odnosu na nivoe iz 2008. Smatramo da je to u skladu sa nivoom smanjenja koji traži Pariski sporazum.

Nastavićemo da sprovodimo procene ciljeva iz dugoročne perspektive, kao način provere našeg doprinosa realizaciji niskougljeničnog društva.

Specifikacije

 • Zum objektiv sa švenkovanjem i naginjanjem

  Zum objektiv 19–57 mm (ekvivalentno) sa horizontalnim švenkovanjem u 340˚ i naginjanjem pod uglom od 110˚ prati akciju i daje odlične fotografije i video zapise

 • Snimajte fotografije od 11,7 MP i 60p Full HD video

  Za odličan kvalitet sadržaja koji ćete godinama čuvati

 • Ugrađena Wi-Fi funkcija

  Povezivanje sa bilo kojom kućnom Wi-Fi mrežom i pametnim uređajima

 • USB-C punjenje

  Za jednostavno punjenje gde god da se nalazite

 • Prepoznavanje subjekta

  Davanje prioriteta određenim licima

 • Glasovno aktiviranje

  Za one trenutke kada želite da kontrolišete tačno kada da snimate – idealno rešenje za grupne snimke

 • Povezan sa vašim digitalnim stilom života

  Wi-Fi i Bluetooth® olakšavaju povezivanje sa smartfonima i tabletima. Naša aplikacija prikazuje sve slike i video zapise, uz kategorizovanje

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

Šta se nalazi u pakovanju

Lako počnite da koristite PowerShot PX. Verovatno već imate kompatibilni punjač***, pa nam pomozite da doprinesemo zaštiti životne sredine.

 • PowerShot PX

 • Kabl za povezivanje

 • Korisnički priručnik

  *Uključen u komplet Essentials (nije dostupan u svim regionima): Punjač za napajanje i punjenje i mikro SD kartica kapaciteta 16 GB.

Srodni članci

Pročitajte priču o tome kako vam PowerShot PX pomaže da zabeležite mnogo slika i video zapisa, dok cela porodica zajedno uživa.

 • PORODIČNO FOTOGRAFISANJE

  Bez muke beležite trenutke

  Lako beležite svakodnevne trenutke pomoću fotoaparata Canon PowerShot PX.

 • PORTRETNA FOTOGRAFIJA

  Grupna portretna fotografija

  Četiri Canon ambasadora dele savete za zadivljujuće grupne snimke.

 • VODIČ ZA KUPOVINU

  Canon vodič za božićne poklone

  Pronađite savršene poklone za porodicu i prijatelje ove praznične sezone.

 • Slični proizvodi

  1. * Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija.
  2. ** Zahteva da pametni uređaj ima Bluetooth verziju 4.0 (ili noviju). Takođe zahteva da pametni uređaj koristi operativni sistem iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji).
  3. *** Zahteva USB tip C sa najmanje 5 V / 1,5 A za punjenje, 9 V / 2 A za neprekidno napajanje tokom snimanja.
  4. **** Glasovno aktiviranje nije dostupno na svim jezicima. 4 glasovne komande su uključene sa određenim formulacijama.