A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Napravite sledeći korak: unapredite fotografisanje uz novi Canon EOS 850D

Otkrijte DSLR koji će vam omogućiti da kreativnost prenesete na nove visine: Canon EOS 850D. Bez obzira na to da li tražite snimke visokog kvaliteta na putovanjima ili prelepe portrete koji pokazuju pravi identitet subjekta, Canon EOS 850D će pružiti podršku vašem razvoju kao fotografa.

Uz vrhunske karakteristike, kao što su Dual Pixel CMOS AF, povezivanje sa pametnim uređajima i mogućnost snimanja 4K videa, a sve to po primamljivoj ceni za fotografa hobistu, Canon EOS 850D će vam omogućiti da fotografisanje prenesete na novi nivo.

Izvanredni automatski fokus

Automatski fokus na modelu EOS 850D je izvanredan i omogućava vam da snimate prelepo detaljne slike, kao što je ovaj portret muškarca u tradicionalnoj maorskoj nošnji dok izvodi ples Haka na Novom Zelandu.
U divljem i nepristupačnom okruženju potreban vam je fotoaparat koji je lak za nošenje – uz težinu od samo 515 g, lagani EOS 850D vas neće sputavati.

Bez obzira na to da li želite da snimate prelepe slike pejzaža, detaljne krupne planove ili dinamičnu akciju, Canon EOS 850D je više nego dorastao zadatku. APS-C senzor od 24,1 MP omogućava vam da uživate u neverovatnoj jasnoći, detaljima i performansama – čak i pri slabom osvetljenju. Automatski fokus ovog fotoaparata takođe je brz i pouzdan: EOS 850D pruža Dual Pixel CMOS AF, 45 AF tačaka krstastog tipa, kao i iTR AF za precizno fokusiranje i praćenje, što znači da lakše nego ikada pre možete da napravite snimak kakav želite, svaki put.

Lagano telo

Srodni članci
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

PEJZAŽNA FOTOGRAFIJA

Najbolji saveti za pejzaže

Otkrijte tehnike za snimanje koje će vam pomoći da prenesete pejzažne fotografije na viši nivo.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

BRZINA ZATVARAČA

Ovladajte brzinom zatvarača

Ovih 5 osnovnih saveta pomoći će vam da ovladate brzinom zatvarača kako biste snimali subjekte u pokretu i unapredili akcionu fotografiju.

Canon EOS 850D može da snima do 7 kadrova u sekundi, pa je savršen za pravljenje akcionih snimaka.

Bez obzira na to da li snimate uspomene tokom izuzetno uzbudljivog putovanja ili samo snimate dan u prirodi sa mnoštvom akcije, potreban vam je lagan fotoaparat koji vas neće sputavati. Canon EOS 850D je napravljen od izdržljive legure aluminijuma i polikarbonatne smole, pa je težak samo 515 g. Takođe je brz, pa može da snima do sedam kadrova u sekundi, što je idealno kada fotografišete divlje životinje, sport ili pravite akcione snimke da biste impresionirali prijatelje.

Logično raspoređene komande sa zadnje strane modela Canon EOS 850D i gornji točkić omogućavaju jednostavno korišćenje, dok vam optičko tražilo pruža direktnu vezu sa subjektima.

Pristupačno do 4K videa

Impresionirajte prijatelje zadivljujućim prizorima sa putovanja – EOS 850D možete da povežete sa pametnim uređajem pomoću Bluetooth ili Wi-Fi veze.

Sve je veći broj fotografa koji proširuju veštine i pored fotografija počinju da snimaju video. Jedna od najimpresivnijih funkcija modela Canon EOS 850D je mogućnost snimanja živopisnog 4K video materijala. Bez obzira na to da li snimate na odmoru u inostranstvu, pravite video za posao ili samo ulazite u svet videografije, Canon EOS 850D može sve. Možda ste vloger koji želi da unapredi opremu? Kada snimate u prikazu uživo, na ekranu osetljivom na dodir sa promenljivim uglom dostupan je Eye AF, koji pronalazi i prati oči subjekta, čak i kada se pomeraju. DIGIC 8 garantuje dinamične, brze performanse, dok Movie Digital IS u 5 osa ublažava podrhtavanje kamere dok snimate. Canon EOS 850D snima materijal profesionalnog izgleda, a cena mu nije „profesionalna“.

Povežite se

Canon EOS 850D možete da povežete sa pametnim uređajem putem Bluetooth® i Wi-Fi veze, što vam omogućava da delite snimke na društvenim mrežama ili da ih izvozite direktno na računar. Te mogućnosti povezivanja takođe znače da možete da koristite smartfon za daljinsko snimanje pomoću aplikacije Canon Camera Connect.

Ako želite da saznate više o fotoaparatu, od osnova rukovanja do razvijanja novih fotografskih tehnika, koristite aplikaciju Canon Photo Companion. Kada dođe vreme za štampanje, šaljite slike direktno na Canon kompaktne foto i PIXMA štampače pomoću bežične tehnologije.

Canon EOS 850D pruža sveobuhvatnu nadogradnju i daje vam kreativnu kontrolu. Prenesite fotografisanje na viši nivo pomoću naprednog DSLR fotoaparata koji će vam pomoći da svaki put postignete odlične rezultate.

Napisao Vil Salmon

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve priče