Bez kompromisa po pitanju kvaliteta!

POVEĆAJTE ZUM

Zum objektiv na Canon fotoaparatu omogućava vam da eksperimentišete i pokažete kreativnost bez kompromisa po pitanju kvaliteta, bez obzira na to da li ste u pokretu i snimate u gradu ili se približavate prirodi izvan grada.

Zum objektiv ne služi samo za fokusiranje udaljenih objekata, poput divlje životinje ili punog meseca, već pruža i bolje rezultate u raznim situacijama – od portreta, preko zgrada, do hrane na tanjiru. To je sve do objektiva koji koristite.

Što je broj na objektivu manji, to je šira perspektiva koja vam omogućava da zabeležite više scene – zašto ne biste eksperimentisali sa objektivom „riblje oko“ koji je savršen za snimanje enterijera. Možete i da koristite širokougaoni objektiv kako biste uzbuđenje koncerta preneli na potpuno novi nivo.

Snimajte realistične fotografije i video zapise svakodnevnog života ili zadivljujuće portrete prijatelja i porodice uz postavku srednjeg opsega. Možete i da odaberete više brojeve da biste zumirali udaljene stvari – od nekoliko metara do nekoliko stotina metara!

Svi Canon fotoaparati koriste objektiv sa optičkim zumom koji otvara potpuno novi svet kreativne slobode. Naši DSLR fotoaparati i fotoaparati bez ogledala takođe pružaju opciju korišćenja raznih objektiva, što je savršeno za one koji vole veću kreativnost.

I to je sve što treba da znate! Naravno, zabavni način da naučite je da jednostavno počnete da snimate fotoaparatom. To je i najbolji pristup za brzo razumevanje načina na koji upotreba zuma na objektivu doprinosi tome da postignete najbolje rezultate u svakoj situaciji.

SREĆNO!