GET READY FOR THE MOMENTS THAT MATTER

PRIPREMITE SE ZA VAŽNE TRENUTKE

Neki trenuci zaslužuju Canon
Život je pun specijalnih trenutaka – velikih i malih. Bez obzira na vaše trenutke – i gde god da se nalaze – budite sigurni da ste spremni da ih zabeležite u punom sjaju kako biste mogli ponovo da doživite uspomene kada god poželite i delite ih sa prijateljima i porodicom godinama.

Ne propustite…

ZABELEŽITE TRENUTKE KOJI VAM NAJVIŠE ZNAČE


Ne dobijate uvek drugu priliku za beleženje specijalnih trenutaka iz života. Verovatno ste doživeli prilike kada bi pravi fotoaparat na bolji način preneo priliku od kamere na telefonu – kao što je slabo osvetljenje, brzo fokusiranje objekata koji se brzo kreću i jednostavno zumiranje udaljenih objekata.

Za važne trenutke

Kamera u telefonu je praktična za svakodnevnu upotrebu. Ali šta je sa onim specijalnim trenucima u životu kada je kvalitet zaista važan? Bez obzira na to da li je u pitanju odmor, zabava, vikend izlet, venčanje, zasnivanje porodice ili kreiranje onlajn sadržaja, neki trenuci zaslužuju Canon.
Canon_DG_SMDAC_Family_Holiday_EE.jpg

Vreme je za odmor

Toliko dugo se radujete ovom trenutku – konačno je vreme da spakujete torbe i prepustite se suncu!

 • KAKVA ZABAVA!

  Deca brzo rastu, svaka prekretnica je dragocena – vreme je da naduvate balone i zapalite svećice...

 • ŠTA SE KUVA?

  Toliko toga čini stvaranje savršenog jela – naročito kada imate pratioce koje želite da impresionirate!

 • VIDITE SVET!

  Bez obzira na to da li ste sve isplanirali ili jednostavno živite dan za danom, sjajni trenuci iz života vas čekaju...

 • OTVORENA PROSTRANSTVA!

  Bez obzira da li su u pitanju zadivljujući pejzaži, staza u prirodi ili vikend kampovanje – samo spakujte ranac i krenite...

 • DOBRODOŠLICA SVETU!

  Devet meseci može da proleti – toliko toga treba da uradite da biste se pripremili za dolazak bebe, a vremena je tako malo!

 • VELIKI DAN!

  Dve važne osobe u vašem životu odlučile su da ozvaniče vezu – ne biste propustili njihov poseban dan ni za šta na svetu! Ne zaboravite da je to zaista ključna stavka!

International Traveller

Pronađite savršen Canon fotoaparat

Svi smo jedinstveni, kao i specijalni trenuci koji su nam najvažniji. Zbog toga nudimo tri različita tipa fotoaparata različitih oblika i veličina – DSLR, bez ogledala i kompaktni – svi sa najnovijom tehnologijom, pa možete da odaberete onaj koji vam najviše odgovara.

Neki trenuci zaslužuju Canon

Da li volite da fotografišete i snimate video zapise? Da li volite da snimate važne trenutke iz života? Da li vas smartfon ponekad izneveri? Možda je vreme da nabavite Canon fotoaparat.

Neki trenuci zaslužuju Canon – Vizuelno putovanje sa Canonom EOS R50

Zaronite u svet vizuelnog pripovedanja sa poznatom srpskom influenserkom Janom Dačović (@JanaDacovic) i njenim Canon EOS R50! Pridružite joj se dok beleži autentične životne trenutke i svakodnevne scene pretvara u zadivljujuće vizuelne priče. Otkrijte sveobuhvatno rešenje za kreiranje zadivljujućeg sadržaja!

Video: Nemanja Petrovic SP Video

Snimljeno sa:
Canon EOS R5 C
Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM
Canon RF 50mm F1.2L USM

Canon EOS R50
Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM
Canon RF 16mm F2.8 STM
Canon RF 50mm F1.8 STM

Neki trenuci zaslužuju Canon – Moja neverovatna avantura sa Canonom EOS R10

Slovenačka vlogerka Lucija Vrankar (@xLucy_time) vodi vas u avanturu oko Bledskog jezera, prelepog dragulja Slovenije. Koristeći Canon EOS R10, ona beleži najbolje trenutke svog dana i na kraju ... pa, pogledajte sami. :)

Video: 8Production – Agencija za kreativne medije

Snimljeno sa:
Canon EOS C70
Canon RF 28-70mm F2L USM
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM III


Canon EOS R10
Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

Canon Camera

Jednostavno korišćenje

Ostvarite odlične rezultate odmah po otpakivanju. Bićete zadivljeni rezultatima koje možete da dobijete odmah. Uperi i snimaj – savršeno!

Lako učenje

Korišćenje fotoaparata na najbolji način je intuitivno i zabavno uz Canon – postignite onoliko kreativnosti koliko želite, brzinom koju sami birate.

Canon Camera
Canon Camera

Odštampajte uspomene

Snimajte zadivljujuće slike visoke rezolucije koje su izuzetno oštre i prepune živih boja. Savršeno rešenje za foto-albume.

Vrhunski 4K video

4K vam omogućava da uživate u kreativnoj slobodi zumiranja, švenkovanja i isecanja materijala do 200%, kao i da kreirate Full HD video zapise.

Canon Camera
Canon Camera

Povezivanje sa smartfonom

Jednostavno i lako možete da povežete fotoaparat kompanije Canon sa smartfonom. Standardno se isporučuju sa Bluetooth i Wi-Fi vezom.

Objektiv za svaku priliku

Da li ste znali da DSLR fotoaparati i fotoaparati bez ogledala dolaze sa izmenjivim objektivima? Postoji model za svaku moguću priliku!

Canon Camera
Canon Camera

Nikada vas neće izneveriti

Canon fotoaparati pružaju opciju korišćenja rezervnih baterija i memorijskih kartica, pa nikada nećete propustiti trenutke koji su vam zaista važni.

Savršeno držanje

Naši fotoaparati ergonomski su dizajnirani tako da udobno staju u šaku – to ih čini lakim za držanje i otežava ispuštanje!

Canon Camera

Zabeležite trenutke, trenutno ih delite...

Fotoaparati kompanije Canon imaju pametnu ugrađenu tehnologiju koja omogućava jednostavno i brzo povezivanje sa smartfonom. Lako možete trenutno da delite specijalne fotografije i video zapise sa prijateljima i porodicom. Canon fotoaparat takođe pruža savršeno rešenje za strimovanje sadržaja visokog kvaliteta uživo pratiocima na društvenim mrežama!

#MOMENTSTHATMATTER

Canon Camera

Povezivanje sa Android uređajima

U prodavnici Google Play Store pretražite i instalirajte aplikaciju „Canon Camera Connect“ i lako povežite Android smartfon ili tablet sa Canon fotoaparatom.

Povezivanje sa Apple uređajima

Za smartfone ili tablet računare kompanije Apple, pretražite i instalirajte „Canon Camera Connect“ iz prodavnice Apple App Store kako biste lako povezali uređaj sa Canon fotoaparatom.

Canon Camera
Canon Camera

Kako da snimate poput profesionalca

Ništa ne može da se poredi sa kvalitetom i kreativnom slobodom koju dobijate uz pravi fotoaparat. Pomoću Canon fotoaparata ćete dobiti zadivljujuće rezultate odmah po otpakivanju.

Provirite iza kulisa
KREIRANJE...

Pogledajte naš ekskluzivni video „iza kulisa“ da biste videli kako je kreirana kampanja „Neki trenuci zaslužuju Canon“. Jednonedeljno snimanje obavljeno je u studiju u Londonu u junu 2022. i obuhvatilo je 10 članova ekipe, 12 modela i bezbroj šolja kafe!

Koji je VAŠ specijalni trenutak?

Svet je veliki, sa toliko avantura koje možemo da iskusimo, a svi imamo svoje jedinstveno putovanje. Bez obzira ko ste, gde u svetu živite ili šta volite da radite, specijalni trenuci su jedinstveni za vas.

Uverite se da ćete prvi saznati

Unesite e-adresu i pratite najnovije vesti i specijalne ponude. Možete da nas pratite i na društvenim mrežama.
 1. * Detaljne informacije i specifikacije potražite na odgovarajućoj veb stranici proizvoda.