Sunset sea structure image taken with EF 24-105mm f/4L IS II USM

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Cene ga oni koji žele da nose jedan objektiv na lokaciju, ovaj objektiv pruža zadivljujući kvalitet slike i naprednu stabilizaciju slike.

Galerija

Standardni zum objektiv iz serije L koji pruža profesionalne performanse

EF 24-105mm f/4L IS II USM je standardni zum objektiv koji pruža malo više, bez obzira na to da li snimate fotografije ili video. Ovaj objektiv je idealan kada želite izvanredan kvalitet slike i da putujete sa malo opreme.

Prikaži punu specifikaciju

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM vertical side view shot

Odličan objektiv za

Za slike visokog kvaliteta koje impresioniraju

Specijalizovani elementi objektiva pomažu vam da uživate u visokom kvalitetu slike u čitavom opsegu zuma tako što maksimalno umanjuju vidljiva izobličenja. Integrisani napredni Air Sphere premaz doprinosi zaštiti od odbleska i pojave senki prilikom snimanja u okruženjima sa nepredvidivim prirodnim svetlom.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view shot
Dark blue sea by bridge structure

Prošireni opseg zuma sa konstantnim maksimalnim otvorom blende

Brzo prelazite između širokougaonih, standardnih i kratkih telefoto žižnih daljina uz održavanje maksimalnog otvora blende f/4.

Oštrina se održava čak i pri slabom osvetljenju

Stabilizator slike poništava efekte zamućivanja usled podrhtavanja fotoaparata, pa možete da koristite brzine zatvarača do 4 koraka sporije od normalnih.

Low light pipe structure dark

Svestrane video mogućnosti

EF 24-105mm f/4L IS II USM je podjednako koristan za video i za fotografije zato što u kompaktnom pakovanju pruža žižne daljine koje su idealne za razne subjekte. Napredni automatski fokus omogućava glatke, skoro nečujne prelaze pri fokusiranju profesionalnog izgleda, kao i uzastopno održavanje fokusa, uz mogućnost potpuno ručne kontrole.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view with no hood

Nastavite da snimate kada uslovi postanu nezgodni

EF 24-105mm f/4L IS II USM ima novi dizajn spoljašnjosti objektiva iz serije L. Ova robustna konstrukcija napravljena je tako da može da izdrži opasnosti profesionalne upotrebe, uz poboljšanu otpornost na udarce i vibracije.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM white rocks and clear skies
Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM pebble beach sunset

Da li da obavim nadogradnju?

EF 24-105mm f/4L IS II USM je zamenio EF 24-105mm f/4L IS USM i cilj je da postane standardni objektiv za mnoge profesionalne fotografe i entuzijaste.

Optički sistem

EF 24-105mm f/4L IS II USM koristi novu verziju optičkog dizajna u odnosu na prethodnika, za poboljšanu rezoluciju i oštrinu od ugla do ugla u čitavom opsegu zuma.

Symmetrical architecture white roof

Poboljšana stabilizacija slike

Novodizajnirana jedinica stabilizatora slike daje efekat ekvivalentan korišćenju 4 puta veće brzine zatvarača, u poređenju sa 2,5 koraka kod modela EF 24-105mm f/4L IS USM.

Seagulls sitting on black rock
Wide Angle Lens

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.

Saznajte više

Dodatna oprema

Slični proizvodi