Objektivi za DSLR

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Cene ga oni koji žele da nose jedan objektiv na lokaciju, ovaj objektiv pruža zadivljujući kvalitet slike i naprednu stabilizaciju slike.

Odličan objektiv za

 • Pejzaže

  Fotografišite prostrane pejzaže, od brda i mora do gradskih znamenitosti i urbanih pejzaža.

 • Portreti

  Savršen je za beleženje izraza lica, idealan za venčanja, događaje i zabave.

 • Putovanja

  Putna fotografija nije rezervisana za one koji obilaze svet, razgledanje i neplanirani izleti takođe predstavljaju uspomene za pamćenje.

Canon Camera

Za slike visokog kvaliteta koje impresioniraju

Specijalizovani elementi objektiva pomažu vam da uživate u visokom kvalitetu slike u čitavom opsegu zuma tako što maksimalno umanjuju vidljiva izobličenja. Integrisani napredni Air Sphere premaz doprinosi zaštiti od odbleska i pojave senki prilikom snimanja u okruženjima sa nepredvidivim prirodnim svetlom.

Prošireni opseg zuma sa konstantnim maksimalnim otvorom blende

Brzo prelazite između širokougaonih, standardnih i kratkih telefoto žižnih daljina uz održavanje maksimalnog otvora blende f/4.
Canon Camera

Oštrina se održava čak i pri slabom osvetljenju

Stabilizator slike poništava efekte zamućivanja usled podrhtavanja fotoaparata, pa možete da koristite brzine zatvarača do 4 koraka sporije od normalnih.

Svestrane video mogućnosti

EF 24-105mm f/4L IS II USM je podjednako koristan za video i za fotografije zato što u kompaktnom pakovanju pruža žižne daljine koje su idealne za razne subjekte. Napredni automatski fokus omogućava glatke, skoro nečujne prelaze pri fokusiranju profesionalnog izgleda, kao i uzastopno održavanje fokusa, uz mogućnost potpuno ručne kontrole.

Canon Camera

Nastavite da snimate kada uslovi postanu nezgodni

EF 24-105mm f/4L IS II USM ima novi dizajn spoljašnjosti objektiva iz serije L. Ova robustna konstrukcija napravljena je tako da može da izdrži opasnosti profesionalne upotrebe, uz poboljšanu otpornost na udarce i vibracije.

Da li da obavim nadogradnju?

EF 24-105mm f/4L IS II USM je zamenio EF 24-105mm f/4L IS USM i cilj je da postane standardni objektiv za mnoge profesionalne fotografe i entuzijaste.
Canon Camera

Optički sistem

EF 24-105mm f/4L IS II USM koristi novu verziju optičkog dizajna u odnosu na prethodnika, za poboljšanu rezoluciju i oštrinu od ugla do ugla u čitavom opsegu zuma.

Poboljšana stabilizacija slike

Novodizajnirana jedinica stabilizatora slike daje efekat ekvivalentan korišćenju 4 puta veće brzine zatvarača, u poređenju sa 2,5 koraka kod modela EF 24-105mm f/4L IS USM.

Canon Camera

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.
Ruke koje drže fotoaparat Canon EOS R i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

Dodatna oprema

 • Canon futrola za objektiv LP1219

  Kompaktna torbica za objektiv

 • Canon zonerica EW 83M

  Štiti objektiv od neželjenog svetla

 • Canon poklopac E 77II

  Štiti objektiv od prašine

Slični proizvodi