MAXIFY MB2050

Ovaj kompaktni višenamenski uređaj nudi efikasno štampanje u boji poslovnog kvaliteta za kućne kancelarije, uz Wi-Fi, mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata, dvostrano štampanje i funkciju skeniranja u informatički oblak.

MB2050_Detail

Prednosti

 • Kompaktni višenamenski uređaj za kućnu kancelariju s velikim obimom, posla koji pruža funkcije štampanja, kopiranja, skeniranja i faksa
 • Nema čekanja na dokumente, uz kratko vreme do prvog otiska i uz brzinu štampanja od 11 stranica u boji i 16 crno-belih stranice u minuti
 • Wi-Fi štampanje sa računara, smartfona, tableta i iz usluga informatičkog oblaka, kao i skeniranje u njih
 • Ugrađeni mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova i kaseta za papir kapaciteta 250 listova
 • XL kartridži sa mastilom koji mogu pojedinačno da se menjaju omogućavaju vam da odštampate do 1.200 crno-belih i 900 stranica A4 dokumenata u boji.

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon MAXIFY MB2050

Višenamenski uređaj za kućne kancelarije


Kućne kancelarije često zahtevaju produktivnost i svestranost uz dizajn koji štedi prostor, a ovaj poslovni višenamenski inkdžet uređaj pruža baš to. Uz bežičnu vezu, profesionalni kvalitet štampe i funkcije kopiranja, skeniranja i faksa, ima preporučeni mesečni obim štampe između 200 i 1.000 stranica.

Brzo štampanje dokumenata


Nikada više nećete čekati na poslovne dokumente. Velike ISO brzine štampanja A4 dokumenata od 16 slika u minuti crno-belo i 11 slika u minuti u boji, kombinovane su sa podjednako kratkim vremenom do prvog otiska od približno 8 sekundi.

Poslovni kvalitet


Dvostruko otporna mastila velike gustine daju oštar tekst i živopisne boje. Ova pigmentna mastila imaju izvanrednu otpornost (pa neće vremenom izbledeti) i otporna su na označavanje i trenje, što ih čini savršenim za poslovne dokumente visokog kvaliteta.

Isplativost


XL kartridži sa mastilom omogućavaju vam da odštampate do 1.200 crno-belih i 900 stranica A4 dokumenata u boji. Kartridži s mastilom koji mogu pojedinačno da se menjaju garantuju maksimalnu produktivnost i minimalnu količinu otpada. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži sve zamenske kartridže, za još isplativije rezultate.

Produktivnost na koju možete da se oslonite


Sa lakoćom obavljajte sve zadatke, što obuhvata skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica, zahvaljujući kaseti za papir kapaciteta 250 listova, ugrađenom mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova i velikom ekranu u boji. Dvostrano štampanje bez napora takođe je dostupno, za dodatni stepen profesionalizma i manju potrošnju papira.

Povezivanje


MAXIFY Cloud Link vam omogućava da štampate direktno iz/skenirate u popularne usluge informatičkog oblaka kao što su Evernote, Dropbox, OneDrive i Google Drive - direktno sa ekrana štampača ili sa smartfona, pomoću aplikacije MAXIFY Printing Solutions. Takođe su podržane funkcije skeniranja u e-poštu, Apple AirPrint i Google Cloud Print.*

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon MAXIFY MB2050, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi otisak za 8 sekundi

50-sheet ADF

Automatsko višestrano kopiranje

Connectivity (Wi-Fi)

Bežična upotreba i deljenje

250 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Scan to Cloud

Otpremanje dokumenata u usluge informatičkog oblaka*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Scan to USB Memory

Skeniranje na USB memorijski uređaj

MAXIFY Cloud Link

Štampanje iz usluga informatičkog oblaka

 • MAXIFY MB2050
 • Kabl za napajanje
 • Fabrički kartridži sa mastilom
 • CD za instalaciju za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabl za faks/telefonsku liniju