CANON EOS C70

Prilagodljiva

EOS C70 je inspirisana drugim Canon kamerama sa RF sistemom za montažu, pa je kompaktna, lagana i ima mnoštvo prilagodljivih kontrola koje vam omogućavaju da se prilagodite svakoj situaciji.
Muškarac snima pomoću EOS C70, EOS Cinema kamera

Kompaktna, lagana i pouzdana

EOS C70 ima novi dizajn koji uključuje višefunkcionalni rukohvat sa 3 prilagodljiva regulatora i višesmernim džojstikom. Ova kamera je napravljena tako da bude izdržljiva i lagana radna kamera zahvaljujući telu od karbonskih vlakana i polikarbonata. Kompaktni dizajn takođe omogućava udobno postavljanje na dronove, stabilizatore, ručne konstrukcije ili konstrukcije za rame, kao i na kacige za prikaz iz prvog lica i vozila.

EOS C70, snimanje videa pomoću LCD ekrana
Snimanje pomoću drona i EOS C70, devojka u polju
Dron sa profesionalnom Cinema kamerom, EOS C70
Muškarac snima pomoću EOS C70, EOS Cinema kamera

Ugrađeni ND filteri

EOS C70 ima novorazvijenu, izuzetno tanku jedinicu ND filtera koja je optimizovana za kraću razdaljinu između prstena za montažu i senzora kod RF sistema za montažu.

Ovaj sistem ND filtera sa elektronskom kontrolom podržava 2/4/6 i proširenih 8/10 koraka, što omogućava snimanje slika sa malom dubinom polja u uslovima snažnog osvetljenja.

Muškarac drži EOS C70, EOS Cinema kamera, sistem ND filtera
ND filter, EOS C70

Robusni priključak bez interfejsa

EOS C70 ima robustan priključak bez interfejsa za povezivanje jedinice ručke, odnosno kao priključak za dodatnu opremu koji omogućava povezivanje razne dodatne opreme, kao što je spoljni mikrofon.

EOS C70 prikaz odozgo, priključak bez interfejsa

Nezavisni sistem za ventilaciju komore

EOS C70 koristi ekvivalent sistema za nezavisni protok vazduha koji je prisutan u našim Cinema EOS kamerama više klase. Ova struktura za nezavisnu ventilaciju napravljena je tako da odvaja protok vazduha kako ne bi došao u direktan kontakt sa elektronskim komponentama. Ovaj dizajn takođe sprečava da strane materije, kao što su voda i pesak, da prodru u električne sisteme, što EOS C70 čini svestranom alatkom za snimanje na lokaciji.

EOS C70 Ventilation system
EOS C70 sistem za ventilaciju
Dron sa profesionalnom Cinema kamerom, EOS C70

RAZGOVARAJTE SA NAŠIM TIMOM

Želite li da vam se obrati predstavnik kompanije Canon?

Popunite kratki obrazac ispod da biste tražili da vam se obrati specijalista za proizvod iz kompanije Canon.

Srodni članci

  • ČLANAK

    Snimanje 8K i oversemplovanog 4K videa pomoću modela Canon EOS R5

    Na prvim video snimanjima pomoću modela Canon EOS R5, Martin Bisig i Ivan D’Antonio istražili su kako 8K mogućnosti skraćuju vreme snimanja i proširuju kreativne opcije.

  • ČLANAK

    Žene u kinematografiji: probijanje u branši

    Vodeće žene kinematografi otkrivaju kako su dobile veliku priliku u filmskoj industriji i nude savete ženama koje se nadaju da će krenuti njihovim stopama.