CANON EOS C70

Pionirska tehnologija automatskog fokusa

EOS C70 donosi sledeću evoluciju naše renomirane tehnologije Dual Pixel CMOS AF (DPAF) koja pruža još bolje performanse.

Pionirska tehnologija automatskog fokusa

EOS C70, Duel Pixel Autofocus

Dual Pixel CMOS automatski fokus

Uz RF sistem za montažu koji čini srce modela EOS C70 i pruža savršen balans optičkog, mehaničkog i elektronskog inženjeringa, kinematografi sada mogu da iskoriste prednosti neprikosnovenog optičkog dizajna, bržeg automatskog fokusa i komunikacije između kamere i objektiva koje pruža RF tehnologija. Ovaj revolucionarni RF sistem za prenos podataka omogućava prenošenje postojeće DPAF tehnologije na novi nivo.


Da bi performanse automatskog fokusa bile dodatno rafinirane, EOS C70 pruža mogućnost podešavanja brzine praćenja i odziva automatskog fokusa.


Novodizajnirani korisnički interfejs za direktno upravljanje dodirom pruža brzu kontrolu nad postavkama na ekranu, podešavanje različitih parametara, kao i pokretanje/zaustavljanje snimanja. Sve to jednim dodirom prsta.

Dual Pixel vodič za fokusiranje

Dual Pixel CMOS AF tehnologija za fazne razlike pruža inovativni grafički vodič koji predstavlja prednje/zadnje odstupanje fokusa. Pravougaonik postaje zelen kada je subjekat u fokusu, što poboljšava upotrebljivost i preciznost pri ručnoj promeni fokusa. Ovo je naročito korisno za kritično fokusiranje u 4K rezoluciji.

EOS C70, Duel Pixel Autofocus
AF sa inteligentnim praćenjem

EOS iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)

EOS C70 koristi sistem Intelligent Tracking and Recognition zasnovan na algoritmu sa temeljnim učenjem, za izuzetno precizno praćenje lica, čak i kada subjekt gleda od kamere.

AF sa prioritetom lica / AF samo za lice

U kombinaciji sa Canon tehnologijom za detekciju lica, Dual Pixel CMOS AF odlično postiže automatsko prepoznavanje lica i praćenje dok se kreće.

Praćenje lica, EOS C70
EOS c70, snimanje pomoću automatskog fokusa

Srodni članci

 • Film making, EOS C70

  ČLANAK

  Žene u kinematografiji: probijanje u branši

  Vodeće žene kinematografi otkrivaju kako su dobile veliku priliku u filmskoj industriji i nude savete ženama koje se nadaju da će krenuti njihovim stopama.

 • Vozač planinskog bicikla izvodi vratolomiju u vazduhu naspram sunca. Slika je snimljena sa zemlje i uokvirena crvenim makom i travom na brdu

  ČLANAK

  Snimanje 8K i oversemplovanog 4K videa pomoću modela Canon EOS R5

  Na prvim video snimanjima pomoću modela Canon EOS R5, Martin Bisig i Ivan D’Antonio istražili su kako 8K mogućnosti skraćuju vreme snimanja i proširuju kreativne opcije.