CANON EOS C70

Profesionalne i praktične funkcije

EOS C70 pruža mnoštvo funkcija, kao što su automatski ISO, vertikalno snimanje, direktno upravljanje dodirom i elektronski stabilizator slike. Prenesite svoju kreativnost i kinematografsku veštinu u novu eru.
EOS C70, snimanje videa pomoću LCD ekrana, dodirne kontrole

Direktno upravljanje dodirom

EOS C70 ima novodizajnirani i intuitivni interfejs za upravljanje dodirom koji pruža brz pristup i kontrolu postavki na ekranu. Samo dodirnite stavke koje želite da promenite i prevucite da biste podesili.

EOS C70, direktno upravljanje dodirom, automatski ISO, automatsko pojačanje

Automatski ISO i automatsko pojačanje

EOS C70 pruža automatski ISO/pojačanje, za glatke prelaze, uz automatsko podešavanje osetljivosti prilikom prelaska iz tamnih u svetle oblasti i obrnuto. Podesite prag tako što ćete izabrati ISO ograničenje, a fotoaparat će obaviti ostatak posla: to je jedna manje stvar o kojoj treba da brinete tokom snimanja, pa možete da se usredsredite na beleženje trenutka.

Vertikalno snimanje

Pored otvora za montiranje na stativ sa donje strane kamere, još jedan otvor za montiranje na rukohvatu olakšava duže vertikalno snimanje sadržaja – bez obzira na to da li je kamera montirana na stativ ili stabilizator.

Opcija vertikalnog snimanja pruža fleksibilnost kada snimate za pametne mobilne uređaje ili digitalne znakove. Samo u meniju izaberite orijentaciju u kojoj želite da snimate – ili dodelite prilagođeno funkcijsko dugme za još brži pristup (metapodaci za rotiranje podržani su samo za MP4 snimanje).

Vertikalno snimanje, EOS C70
vertikalno snimanje, EOS C70

Podrška za integrisanu elektronsku stabilizaciju slike

EOS C70 je prva Cinema EOS kamera koja podržava sistem kooperativne stabilizacije slike sa RF objektivima. Ovaj sistem omogućava da kamera i objektiv zajednički rade na postizanju najboljeg rezultata. Kada se RF objektiv upari sa elektronskim stabilizatorom slike u modelu EOS C70, postiže se optimalna stabilizacija slike. Učinak sprečavanja vibracija takođe je poboljšan u poređenju sa standardnim EF objektivima u kombinaciji sa elektronskim stabilizatorom slike.

RF objektiv

Kada se RF objektiv montira direktno na kameru, objektiv i telo zajednički rade na postizanju optimalnih performansi.

Elektronska stabilizacija slike u telu uz RF objektiv

EF objektiv

Kada montirate EF objektiv pomoću EF-EOS R adaptera, objektiv i telo nezavisno stabilizuju.

Nezavisna stabilizacija u objektivu i telu

Podrška za anamorfne objektive

EOS C70 podržava anamorfne objektive razvlačenjem slike na LCD ekranu i HDMI izlazu. Kamera podržava korišćenje anamorfnih objektiva sa skupljanjem od 1,3x i 2x.

Mogućnost vertikalnog snimanja, EOS C70

RAZGOVARAJTE SA NAŠIM TIMOM

Želite li da vam se obrati predstavnik kompanije Canon?

Popunite kratki obrazac ispod da biste tražili da vam se obrati specijalista za proizvod iz kompanije Canon.

Srodni članci

 • ČLANAK

  Snimanje 8K i oversemplovanog 4K videa pomoću modela Canon EOS R5

  Na prvim video snimanjima pomoću modela Canon EOS R5, Martin Bisig i Ivan D’Antonio istražili su kako 8K mogućnosti skraćuju vreme snimanja i proširuju kreativne opcije.

 • ČLANAK

  Žene u kinematografiji: probijanje u branši

  Vodeće žene kinematografi otkrivaju kako su dobile veliku priliku u filmskoj industriji i nude savete ženama koje se nadaju da će krenuti njihovim stopama.

 • ČLANAK

  Prvo snimanje sa Canon EOS C70

  Jolade Olusanya govori o tome kako je koristio Canon Cinema EOS kameru sa RF sistemom za montažu za snimanje prelepog filma o pesnikinji Sofiji Takur.

 • ČLANAK

  EOS C70: upoznajte novu Cinema EOS kameru sa RF sistemom za montažu

  Novi sistem za montažu, novi dizajn, nove prilike… Otkrijte kako kompaktna, moćna Super 35 mm kamera kompanije Canon može da proširi vaše kreativne opcije.