CANON EOS C70

Impresivan kvalitet slike

4K Super 35 mm DGO senzor u modelu EOS C70 koristi našu inovativnu tehnologiju Dual Gain Output, koja je prvi put predstavljena na modelu C300 Mk III, pa daje izuzetno čist kvalitet slike pri slabom osvetljenju, kao i preko 16 koraka dinamičkog opsega.
EOS C70 glavna jedinica

Dual Gain Output senzor koji pruža više

Na DGO senzoru, svaki piksel će očitati sliku sa dva različita nivoa pojačanja, jednim visokim i jednim niskim, koji će se zatim kombinovati da bi se napravila jedna slika. Veće očitavanje pojačanja je optimizovano za snimanje čistih detalja u tamnijim delovima slike, dok je niže očitavanje pojačanja optimizovano za snimanje detalja u svetlijim delovima slike. Prema tome, kada se ova očitavanja kombinuju sa preciznošću na nivou piksela, detalji i kvaliteti svetlih i tamnih delova slike će biti održani i poboljšani, što omogućava fotoaparatu da postigne impresivno veći dinamički opseg u do 16+ koraka.

Za razliku od Dual ISO, prednosti DGO vidljive su u širem ISO opsegu, čime se postiže maksimalni dinamički opseg i kvalitet slike bez obzira na okruženje u kojem snimate.

Novi DGO senzor je takođe kompatibilan sa tehnologijom Dual Pixel AF, što korisniku daje veću slobodu da dobije željenu sliku.

DGO senzor, veliki dinamički opseg

Podrška za HDR snimanje

Uživajte u 16+ koraka dinamičkog opsega kada snimate u Canon Log 2, uz karakteristike približne filmu, čime se maksimalno povećava fleksibilnost pri doterivanju i detalji u senkama.

Canon Log 3 takođe pruža izvanredan dinamički opseg, uz efikasniji radni proces doterivanja i minimalan šum u senkama.

EOS C70 takođe pruža Hybrid Log-Gamma (HLG) i Perceptual Quantization (PQ), za trenutno interno snimanje HDR materijala bez doterivanja.

Prirodno i verno upravljanje bojama

Cinema EOS sistem kompanije Canon poznat je po upravljanju bojama koje daje tople, prirodne nijanse kože i organske boje. EOS C70 takođe ima asortiman postavki za matricu boja radi usklađivanja sa drugim tipovima i modelima kamera.

EOS C70, organska reprodukcija boja

Podrška za referentne tabele

Pored ugrađenih Canon Cinema EOS referentnih tabela, možete da uvozite prilagođene 3D referentne tabele za interno snimanje, za još efikasnije radne procese za obradu boja.

EOS C70, snimanje videa pomoću LCD ekrana, muškarac na jezeru

RAZGOVARAJTE SA NAŠIM TIMOM

Želite li da vam se obrati predstavnik kompanije Canon?

Popunite kratki obrazac ispod da biste tražili da vam se obrati specijalista za proizvod iz kompanije Canon.

Srodni članci

  • ČLANAK

    Snimanje 8K i oversemplovanog 4K videa pomoću modela Canon EOS R5

    Na prvim video snimanjima pomoću modela Canon EOS R5, Martin Bisig i Ivan D’Antonio istražili su kako 8K mogućnosti skraćuju vreme snimanja i proširuju kreativne opcije.

  • ČLANAK

    Žene u kinematografiji: probijanje u branši

    Vodeće žene kinematografi otkrivaju kako su dobile veliku priliku u filmskoj industriji i nude savete ženama koje se nadaju da će krenuti njihovim stopama.