CANON XF605

Visoka osetljivost i dinamički opseg

Uz mogućnost internog snimanja u Hybrid Log-Gamma (HLG) i Perceptual Quantization (PQ) formatima, XF605 je svestrana alatka za brzu obradu HDR materijala. Za produkcije koje traže veću fleksibilnost gradacije, Canon Log 3 pruža izvanredan dinamički opseg i olakšava postizanje skladnog izgleda u konfiguracijama sa više kamera.

XF605 je prvi kamkorder iz serije XF koji je opremljen režimom visoke osetljivosti, što znači da su mogućnosti senzora pri slabom osvetljenju znatno poboljšane, pa je tako osetljivost ekvivalentna F12 pri 2.000 luksa. Takođe je dodata nova funkcija isticanja pojačanja, koja omogućava trenutno povećavanje standardnog pojačanja od -6 dB do 21 dB na 36 dB pomoću korisnički prilagodljivog dugmeta. XF605 je opremljen i infracrvenim režimom za snimanje u gotovo potpunom mraku.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon XF605

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon XF605, ponude kompanije Canon, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Srodni članci

  1. *Vizuelni izgled modela Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u video sadržaju može da se razlikuje od izgleda komercijalnog proizvoda.