EYE AF U REALNOM VREMENU

Brzo, precizno i pouzdano fokusiranje

Doživite revolucionarnu tehnologiju Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon. Postignite precizno praćenje fokusa pomoću funkcija Eye AF i EOS iTR AF X, čak i kada subjekat gleda od kamere. Inovativni Dual Pixel vodič za fokusiranje čak pomaže operaterima prilikom ručnog fokusiranja radi dobijanja izuzetno oštrog materijala.
EOS R5 C

Napredno automatsko fokusiranje i prepoznavanje subjekta

Tehnologija Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon poznata je na tržištu kao sistem na koji profesionalni kinematografi i fotografi mogu da se oslone. EOS R5 C koristi poboljšanu verziju ovog sistema sa funkcijama Eye AF i EOS iTR AF X. Ova tehnologija koristi napredni algoritam za dubinsko učenje koji precizno prepoznaje lica, uključujući situacije kada je samo jedno oko vidljivo, i prati subjekat čak i kada gleda suprotno od kamere.

Profesionalno automatsko podešavanje fokusa

EOS R5 C ima iste ekskluzivne postavke automatskog fokusa koje se mogu pronaći na Cinema EOS kamerama, kao što su prepoznavanje samo lica i prepoznavanje lica sa prioritetom, kako bi se osiguralo da kamera reaguje na promene scene onako kako je zamišljeno. Takođe je moguće izvršiti precizna podešavanja brzine automatskog fokusa i odziva radi postizanja sporog kinematografskog fokusa ili trenutnog automatskog fokusiranja za brzu akciju.

EOS R5 C

Dual Pixel vodič za fokusiranje

Dual Pixel CMOS AF sistem kompanije Canon takođe možete da koristite kada operater kamere koristi ručni fokus. Vodič za fokusiranje je precizna i inovativna alatka koja vizuelno obaveštava operatera da li je subjekat fokusiran napred ili pozadi. Kada vizuelna pomoć za fokus na LCD ekranu ili u tražilu postane zelena, postignuto je izuzetno oštro ručno fokusiranje.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon EOS R5 C

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon EOS R5 C, ponude, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.